Extrahosszú negyedik évaddal búcsúzik az Ozark

2020.07.01. 12:36

Berendelte a Netflix az Ozark negyedik, egyben utolsó évadát, írja a Variety. A sorozat záróévada az előzőektől eltérően nem tíz részből fog állni, hanem 14 részes lesz két, hétrészes etapra bontva. Chris Mundy, a sorozat alkotója elmondta, hogy nagyon örülnek annak, hogy a Netflix lehetőséget adott arra, hogy hosszabb terjedelemben fejezzék be a Byrde család történetét. 

Az utolsó évadra az összes fontos szereplő visszatér: Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan és Lisa Emery is. Az Ozark egy chicagói kisember (Jason Bateman) története, aki megszállottan igyekszik a jövőre gondolva anyagi biztonságot teremteni a gyerekeinek. Ebbe az is belefér, hogy egy mexikói drogbáró rajta keresztül mossa tisztára a pénzét. Emiatt kell családostul Ozarkba költözniük, merthogy az isten háta mögött senki nem jön rá semmire abból, amiben a Byrde család mesterkedik.

Az Ozark a kritika és a közönség körében is népszerű, eddig 14 alkalommal jelölték Emmy-díjra, ebből kétszer nyert.   • Tippek
  • Hírek