Még egy romantikus valóságshow a tv2-n

2003.07.29. 01:32
Könnyes egymásra találások, titkos szerelmek és randevú a bungee jumping toronyban. Ezt kínálja az All you need is love.
All you need is love - Ha te is akarod címmel új showműsor indul ősztől a tv2-n. A valóságshow ismertetőjegyeit is magán viselő műsor születő szerelmeket vagy éppen válságban lévő kapcsolatokat mutat be, de emellett megoldást is próbál kínálni a felmerülő problémákra.

Túlcsorduló érzelmek

A Beatles örökzöld világslágerének címét viselő showműsor a tv2 reményei szerint izgalmas egymásrátalálásokról szól majd. Ha például valakinek tetszik az osztálytársa, de nem meri neki megmondani, vagy összeveszett a feleségével, de már kibékülne, esetleg gyertyafényes vacsorára hívná a munkatársát Velencébe, ezt mind megteheti a műsor kamerái előtt, ráadásul a felmerülő költségeket is állja a stáb. De a csatorna szerint az is jelentkezhet, aki például két kedves barátját szeretné egy párként látni.

A műsor első felében videoüzeneteket, szivküldi klipeket láthatnak majd a nézők, ezután a címzettek reakcióit, és az esetleges találkozásokat mutatja majd be a show. A műsorban fellépők esetenként kisebb-nagyobb ajándékokat is kapnak a csatornától.

Nem a Big Brother helyett

Az All you need is love tíz évvel ezelőtt indult Hollandiában, ahol ma is minden héten több mint kétmillió nézőt vonz. Már 16 országban, köztük 11 európai államban mutatták be, így Németországban, Angliában, Olaszországban, Lengyelországban és Dél-Afrikában is sugározták, az Egyesült Államokban például a Fox hálózatán futott.

Az All you need is love a Big Brother-höz hasonlóan a holland Endemol licence. Az Index információi szerint azonban a tv2 nem a valóságshow harmadik része helyett vette meg a műsor adaptálásának jogait, az egy külön szerződés tárgyát képezte, így a csatorna külön is fizetett érte. A tv2 illetékesei hangsúlyozták, hogy a Big Brother harmadik szériáját éppen ezért valamikor a jövőben még leforgatja a csatorna.

Azt egyelőre még nem árulta el a tv2, hogy ki lesz az új hetente jelentkező műsor házigazdája, sőt azt sem tudták megmondani, hogy férfit vagy nőt keresnek a szerepre. Anyit lehet csupán tudni, hogy az All you need is love legtöbb verziójában eddig férfi műsorvezetőt láthattak a nézők.