Anettka nem megy feleségül Uhrin Benedekhez

2001.11.26. 13:59
Az Index Törzsasztalának vendége volt Fehér Anett, a Budapest Televízió ellentmondásos érzelmeket kavaró műsorvezetője. A viszonylag csekély nézettségű budapesti adó manapság egyre gyakrabban kerül szóba: Anettka mértéktelenül szabados médiavilága felkorbácsolja az indulatokat. A tévés provokáció hazai nagyasszonya cáfolta a gyakran felmerülő hírt, miszerint feleségül menne Uhrin Benedekhez, viszont jelezte: szívesen segít a hozzá hasonlóknak, ha tévés karrierre vágynak.
smatyi (és sokan mások): Anettka! Az a baj, hogy hiaba szid teged mindenki! Olyan szinten nem vagy tisztaban sajat magaddal es kepessegeiddel, hogy barmit irhatok az nem er celba kis csunya fejecskedben... NE SZEREPELJ NYILVANOSAN, NEM AKARUNK LATNI!

Anettka: Távkapcsoló!!!

Anettka
Fekete_Péter: Hogy a fenébe lehet 28 évesen ilyen randa valaki? Még a Kudlik is 100x jobban néz ki, pedig lehet vagy 48 éves. De nem is ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy gyengék a műsorok és meg kellene tanulni beszélni. amerikában egy ilyen gyenge kaliberű nem_tudom_minek_nevezzemet a képernyőre se engednének.

Anettka: Úgy lehet valaki 28 évesen ilyen ronda, ahogy 18 vagy 48 évesen, de tiszta szívből ajánlom neked, hogyha szépet akarsz és kívánatosat látni, Kudlik Júlia műsorait nézd, ha még vannak.

bixi: Anettka! Nekem tetszel és tetszik amit csinálsz! Ne higgy a sok irigy majomnak!! Különösen az alma felvevése tetszett... A műsorjaid a megcélzott közönségnek szerintem jó, megfelelő színvonalú. Egyedi hangvételét nem csoda, hogy még az index újságírói sem értik meg... Kell egy kis nem hétköznapiság hozzá...

Anettka: Köszi, csókollak.

Petra
JohnShaft: Anettka szokjál ra leszbikusan "analizalni" a Petra-val! Erosen bejonne nezoknek! Mas. Ne tiltsatok ki a huzos hivasokat a Szerelmi ugyeletbol, mert csak igy maradhat ez a het legjobb musora tovabbra is Miert szuritek a hivasokat mar vagy 2 hete?

Anettka: Az illetékesek csak a részegeseket szűrik, vagy akiket annak hisznek, ezt én nem tudom befolyásolni. Különben nem tudom mit jelent leszbikusan analizálni.

bedos: Uhrin Benedek feleséget keres, nem érdekel? Szép pár lennétek.

Anettka: Te valószínűleg fiú vagy, így nehezen tudsz hozzámenni Uhrin Benedekhez, én viszont az öregúr helyett inkább lányt választok.

papírkutya: Szia Anettka! Tényleg szánalmasan nézel ki és viselkedsz! De meg kell mondjam, a Fási mulató után a te műsorod a legkomolyabb. Na nem tartalmilag és minőségileg gondoltam. Amikor azért néz az ember egy műsort, mert nem hiszi el, hogy van ilyen. Ja és még valami! Ha van vér a "pucádban" ne takargasd el holmi képi trükkökkel a nunust, mikor hajolsz az almáért, fesetd a körmöd, stb...Ami természetes, azt úgy is kell megmutatni, teljes "szépségében".

Anettka: Távkapcsoló!!!

Ogre: Kedves Anettka! Én a Tipp-topp reklámokból ismerlek csak, de már ott is észrevettem, hogy tehetséged révén többre vagy hivatott. Már akkor eszembe jutott, hogy egy komoly tv-showban inkább lenne helyed, mint gagyi reklámokat felolvasni. Szerintem sokkal jobban nézel ki, mint pl.az igénytelen Lagzi Lajcsi,vagy akármelyik showman(woman) a tv-ben. SZívesen hallanék akár időjárás jelentést is tőled, vagy esti mesét.Fényképeid nagyon tetszettek! Mi az iskolai végzettséged?

Anettka: Történelem-orosz szakos tanárnő vagyok, köszi és csókollak.

rice: morgen, azt hiszem nyugodtam mondhatom, hogy szinte az elsők között lettem a néződ. eleinte a szavam is elakadt, aztán már esténként a bulit "rád szerveztük", szétröhögtük magunkat. pár hete viszont előjöttek anyám szavai: beteg embereket nem szabad kinevetni. én nem téged ítéllek el, hanem azt a sok barmot, akinek annyira kevés az önkontrolja, hogy elfogadja a meghívásodat.

Anettka: Kedves édesanyádat csókolom, maradj továbbra is tisztelőm, megérdemled.

Bi4: A tipptop cmű műsortörténeti mélypontról meg annyit, hogy hiába sérti a legtöbb ember jóizlését, mégiscsak lehet valami gazdasági létjogosultsága, ha egyszer olyan jó ideje megy már!!! (Megjegyzem, legalább informatív és a mai magyar reklámiparban ennél sokkal rettenetesebb reklámok is mennek, nézzük csak a legfrissebbet, a nyugdíjbiztosító szuper szösszenetét, a beszélő tv-vel!)

Anettka: Végre egy Tipp-Top kedvelő, csókollak.

Chino-San: még1 kérdés: Rengeteg negatív kritikát kapsz. Szerintem kb. 10-szer annyit, mint pozitív visszajelzést. Nem mondom, hogy mindig a tömegnek van igaza, de, ennek ellenére, ha nekem sokan mondanák, hogy hüjjécske vagyok, akkor legalább elgondolkodnék rajta... Te megtetted??

Anettka: Nem tudom megtenni, mert hüjjécskén hogyan gondolkozhatnék?

pallos: Szia kedves Anettka Sok primitív műsorvezetőt ismerhettünk az utóbbi években a különböz? kereskedelmi adókon. Ezek közül is te viszed el a pálmát. Szerintem inkább vállalj szerepet valami magamutogató liberális szexshowban. Oda talán megfelel az IQ szinted. Nem is értem, hogy egy olyan TV amely régi revizionista filmeket is vetít hogy alkalamzhat egy ilyen kis hölgyeményt. Na Szia

Anettka: A Csurkát is csókoljuk.

R.P.P.: Anettka! Méltó párja vagy, sőt, lehet hogy alul is múlod a Boros-Bochkor showt. Gratulálok, nem kis teljesítmény.

Anettka: Ezt a nagy felismerést a Bochkorékkal is közöld, mindenképp.

El Che: Ugyan már! Ez is csak egy műsor, és szerintem még nem is a legrosszabb. Azért röhej, hogy mindenki szidja, de úgy, hogy pontosan tudja miről van szó, kapásból mondják a műsorcímeket, emlegetik Petrát, meg hogy melyik műsorban mi volt... Szóval gondolom, éppen úgy, mint én, elég sokan nézik a műsort és jól szórakoznak. Aki meg ezt halálosan komolyan veszi és gyalázkodik, annak azt kívánom, hogy kerüljön egy lakatlan szigetre Petrával!

Anettka: Petra benne van, ha van olyan szép, mint Anettka.

El Che: Azért volna egy kérdésem is. Anettka, meg lehetne tudni pontos nézettségi adatokat az Exoticáról és a Szerelmi ügyeletről? Már csak kíváncsi vagyok, hány hozzám hasonló, unatkozó embernek nyújt kellemes (vagy talán helyesebb úgy fogalmazni, meglehetősen sajátságos élményt nyújtó) háttértévézést a műsorod...

Anettka: Az utolsó Exoticát a 18 és 49 év közötti ratingben 310 ezren nézték - ez az utolsó adat.

kun105: Anettka! Hányszor kellett szétrakni a lábad, hogy mekapjad a műsorod. Ahogy elnézem a netre felrakott képeidet, nem esett nehezedre.

Anettka: Valamit összetévesztesz. Amikor én szétrakom a lábaim, azt nem azért teszem, hogy műsorom legyen, hanem az maga a műsor, ha nem vetted volna észre.

Chino-San: Miért te vagy a BP TV mindenese?? Miért nem engednek (engedsz) tért másoknak is? Nem hiszem, hogy bárkinek a világon lenne olyan univerzális tehetsége, hogy egyként tudjon helytállni tornalányként, hírolvasóként, lélekmasszőrként, horpókműsorvezetőként, stb. az elvárható minimális színvonalon. A költségvetésetek ilyen alacsony, hogy nem tudtok mást megfizetni??

Anettka: A Bp Tv nem én vagyok, de magam is úgy gondolom, hogy követők kellenének azon az úton, amit járok, és ezúton is kérem, hogy aki tehetségesebb, mint én, mindenképpen kövessen el mindent, hogy képernyőre kerüljön, de ha konkrét elképzelése van valakinek, engem is megtalál a Bp Tv-ben, szívesen segítek.

ID: Anettka! meg ne sértődj, de nincs benned némi mazochista hajlam? folyton azoknak válaszolsz, akik bántani akarnak.

Anettka: Jól fogalmaztál, nem bántanak, csak akarnak bántani. Akik meg nem ilyenek, azokat most itt az utolsó válaszomban, mielőtt elmegyek, egységesen csókolom.