Nem hagyja ott Bajor a Heti hetest

2002.01.09. 18:00
Elrendeződött a Bajor Imre és a Heti Hetes főszerkesztője közt zajlott vita, így a népszerű színész továbbra is a műsorban marad. Ónodi György bocsánatot kért Bajortól.
Bajor Imre
Néhány napja felröppent a hír arról, hoyg Bajor Imre kiválik a Heti hetesből, mégpedig a főszerkesztővel történt személyes összetűzése nyomán. A Blikk értesülése szerint azonban a színész azóta rendezte vitáját Ónodi Györggyel, így továbbra is a megszokott felállásban jelentkezik a nagy nézettségű politikai kabaré.

A vitát mindkét fél szerint félreértés idézte elő. Ónodi visszavonta azt a véleményét, hogy "mindenki pótolható", sőt kijelentette: a Heti hetes asztalánál ülők közül senki sem az. Bajor Imre egyébként jelezte, egyáltalán nem lenne kedvére, ha távoznia kellene a műsorból. Az RTL Klub több műsorában is szereplő komikus egyébként pihenni készül: szabadságát Kubában tölti. Ezen időszak alatt a szerkesztők mégis pótolni kényszerülnek őt - de csak ideiglenesen.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek