Szilvia
5 °C
16 °C

Nem hagyja ott Bajor a Heti hetest

2002.01.09. 18:00
Elrendeződött a Bajor Imre és a Heti Hetes főszerkesztője közt zajlott vita, így a népszerű színész továbbra is a műsorban marad. Ónodi György bocsánatot kért Bajortól.
Bajor Imre
Néhány napja felröppent a hír arról, hoyg Bajor Imre kiválik a Heti hetesből, mégpedig a főszerkesztővel történt személyes összetűzése nyomán. A Blikk értesülése szerint azonban a színész azóta rendezte vitáját Ónodi Györggyel, így továbbra is a megszokott felállásban jelentkezik a nagy nézettségű politikai kabaré.

A vitát mindkét fél szerint félreértés idézte elő. Ónodi visszavonta azt a véleményét, hogy "mindenki pótolható", sőt kijelentette: a Heti hetes asztalánál ülők közül senki sem az. Bajor Imre egyébként jelezte, egyáltalán nem lenne kedvére, ha távoznia kellene a műsorból. Az RTL Klub több műsorában is szereplő komikus egyébként pihenni készül: szabadságát Kubában tölti. Ezen időszak alatt a szerkesztők mégis pótolni kényszerülnek őt - de csak ideiglenesen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?