Kizártak egy játékost a Big Brotherből

2003.03.20. 17:13
Csütörtök délután a szabályok megsértése miatt távoznia kellett a Big Brother-házból Szilvinek, aki hét hetet töltött a kamerák előtt.
Szilvi
Csütörtökön délután egy játékosnak távoznia kellett a tv2 Big Brother valóságshow-jából - olvasható a csatorna sajtóközleményében. Az indoklás szerint Szilvi - a szabályokat megszegve - összeesküvésre buzdította csapattársait néhány lakótársa ellen.

Az összeesküvés a jelölés befolyásolását jelenti. Az érdi játékos korábban már megsértette a Big Brother játékszabályait, amikor a tiltás ellenére előre megbeszélt jelrendszer segítségével kommunikált barátjával. Ekkor a produkció készítői figyelmeztették Szilvit arra, hogy a legkisebb szabályszegés már kizárással jár. Szilvi csütörtökön délután 4 óra 45 perckor a hátsó ajtón hagyta el a házat, ahol nem egészen 7 hetet töltött. Hogy Szilvi megüresedett helyére kerül-e új játékos, arról később döntenek.

A magyarországi valóságshowk történetében ez volt az első eset, hogy egy játékost a szabályok megsértése miatt kizártak. Önkéntes távozásra már volt példa: tavaly a Viasat 3 Farm című show-jából távozott egy szereplő.