Judit
2 °C
7 °C

Új valóságshow: harc a kirúgásért

2003.09.18. 14:00
Még mindig van új a valóságshow-k piacán: az egyszerű bentlakás, a lakatlan sziget kolonizálása és a pároztatós realityk után a BBC2 kitalálta a kirúgatási versenyt.
A kirúgásért küzdenek a BBC2 új reality show-jának szereplői. A The Sack Race - ami egyszerre jelent zsákbanfutást, illetve kirúgatási versenyt - című valóságshow-ban az önként jelentkezők egy-egy titokban bekamerázott valódi munkahelyen fognak dolgozni. Ám munkájuk valójában abból áll, hogy kirúgassák magukat, mégpedig lehetőleg délután három órakor. A játékot az nyeri, akit ehhez az időponthoz legközelebb távolítanak el.

A játékosok a lehető legtréfásabb módon igyekeznek elérni elküldésüket, de be kell tartaniuk néhány szabályt. Nem alkalmazhatnak erőszakot, nem káromkodhatnak, nem meztelenkedhetnek, és nem tehetnek semmit,amit törvény tilt. S ami a legfontosabb: nem kérhetik elbocsátásukat.

A leendő munkahelyek között van virágkereskedés, ruházati bolt, ingatlanügynökség, és egy internetes vállalat is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?