Megvált a tv2 Bochkortól és Borostól

2002.05.23. 11:54
Felbontotta a tv2 a Bochkor Gáborral és Boros Lajossal kötött szerződését. A vezetésben történt cserék után ez az első olyan személyi változtatás, amely már a műsorkészítőket is érinti. A műsorvezető-páros sajátos bosszút forral: rádióműsorukban arra biztatják a nézőket, hogy kapcsoljanak el a tv2-ről.
Egy évvel a szerződés lejárta előtt bontotta fel a tv2 a Boros-Bochkor Showra vonatkozó szerződését; a műsor ezzel befejeződött, többé nem látható a csatornán - értesült a Blikk. A lapnak nyilatkozó Bochkor Gábor szerint a szeződésbontást azzal indokolták, hogy az új menedzsment "tiszta lappal" szeretne kezdeni, valamint hivatkoztak arra, hogy a szórakoztató műsor nem felelt meg a nézettségi elvárásoknak.

A műsorvezetők viszont nem tartják következetesnek az adó vezetését: az eredetileg heti rendszerességűnek tervezett műsor idővel kéthetivé lett, és a kezdési időpontokat is összevissza tologatták. Ennek ellenére Bochkorék nem tartják kudarcnak a produkciót, hiszen a tv2 ötödik legnézettebb műsorát hozták létre - még ha ez nem is volt elég ahhoz, hogy az RTL Klub uralta húszas toplistán megvessék a lábukat.

A csatornánál azzal búcsúztak a népszerű párostól, hogy ha lesz "alkatuknak megfelelő" műsorötlet, akkor megkeresik őket. Ígéretet kaptak arra is, hogy az eddig bemutatott műsorokat kifizetik.

Boros és Bochkor Bumeráng című rádióműsorukban felkérik a hallgatókat, hogy a megszűnt show műsoridejében kapcsoljanak át másik adóra. A "Nem lennénk ilyen jók, ha nem lennénk ilyen rosszak" szlogent pedig Liptay Claudiára hagyták.