Magyar pornószínésznő az olasz Big Brotherben

2006.03.09. 15:51
Magyart tanít a valóságshowban Henger Éva, akit tavaly prostitúció elősegítéséért bíróság elé citáltak.

Magyar sztárja is van a Big Brother valóságshow olasz változatának legújabb sorozatában: Henger Éva porrnósztár mutatkozott be új oldaláról.

A hölgy szerepe szerint a magyar nyelv tanáraként fog megjelenni a műsorban. Az Il Giornale című olasz lap internetes portálja szerint a kurzus egy hétig tart, de az oktatás módszereiről nem közöltek részleteket.

Henger Éva
Henger Éva

A szexipar olaszországi hírességei közül Henger Éva már a második, aki a napokban a rivaldafénybe kerül. A közelmúltban tették közzé Staller Ilona, azaz Cicciolina "reneszánsz" hangulatú fotóit, amelyekhez az egykori "szexciklont" Botticelli stílusában borították virágokba.

Tévés karrier és prostitúció

Henger Éva egyébként nem ismeretlen az olasz televízióban, a RAI Unon nagysikerű talkshow-t vezetett, amelynek legnézettebb adásai több mint hatmillió embert ültettek a tévé elé. Az olasz közszolgálati csatorna azonban azonnali hatállyal levetette műsoráról a showt, amikor tavaly vádat emeltek ellene prostitúciót elősegítő szervezett bűnözés vádjával.

Henger Éva bűnsegédként akár több millió euró bírságot is fizethet, férjét, Riccardo Schiccit viszont hat év börtönre is ítélhetik. A perirat szerint a házaspár Diva Futura nevű lokálja tulajdonképpen bordélyházként működött, és Henger Éva szervezte a táncoslányok és a vendégek intim találkozóit.

Henger Éva karrierje 1990-ben kezdődött, amikor 17 évesen megnyerte a Miss Teen Hungaryt- 18 évesen azután Olaszországba költözött, ahol hozzáment Riccardo Schicci pornóproducerhez, akivel jelenleg is közösen nevelik két gyermekük. Henger Éva Az anál gyönyörei és a Torkos bűnök című pornófilmek epizódjaiban lett igazán ismert, legutóbb az Egyesült Államokban a Gangs of New York című pornófilmben tűnt fel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport