Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Liptai Claudia felmondott az RTL Klubnál

2002.01.17. 15:36
A Blikk információi szerint Liptai Claudia kedd este felmondott az RTL Klubnak. Udvarias hangú levélben írta meg a csatorna vezetőinek indokait, amelyek döntéséhez vezettek. Úgy tudjuk, háttérbe szorult a Találkozások sztármagazinban a társműsorvezető Barta Sylviával szemben, s a színésznő megelégelte a szerinte méltatlan bánásmódot.
Liptai Claudia kedd este felmondott az RTL Klubnak. Állítólag egy udvarias hangvételű levelet írt a csatorna vezetőjének, amelyben részletesen megindokolta döntését - derül ki az OS lapszemléjéből. Többek között méltatlannak tartotta, hogy a Csíííz! befejezése után, hónapok óta senki nem állt szóba vele a csatorna részéről, másrészt a Találkozások sztármagazinban is hátrébb rendelték a színész-műsorvezetőt. Úgy hírlik, Barta Sylviát többet akarták szerepeltetni Claudia rovására. Egyes híresztelések szerint emögött Sylvia jövendőbelije, egy bankigazgató áll, mások szerint viszont az RTL Klub valamelyik vezetője gyakorolt nyomást a műsor készítőire. A lényeg: az egyre sikeresebb színésznő úgy döntött, elég volt.

Liptay Claudia
Radnai Péter, a Találkozások sztármagazint gyártó IKO produkciós iroda főszerkesztője nem akart nyilatkozni az ügyben, csakúgy, mint Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

Árpa Attila, az RTL klub kreatív igazgatója nem cáfolta a felmondólevél létét, de arról biztosította a Blikk olvasóit, hogy a nézőknek nem kell megválniuk Claudiától. Mint mondta, továbbra is élő szerződésük van vele a Találkozásokra vonatkozólag, és arról sincs szó, hogy ritkulnának az általa vezetett műsorok. A szerződés pontos tartalma üzleti titok, az pedig szerinte belső ügy, ha valaki valamelyik műsorból eltűnik, esetleg másikat kap helyette. Mindezekről a hét végén ülnek le tárgyalni Claudiával, ahol megbeszélik a jövőre vonatkozó elképzeléseiket - közölte.

Információink szerint a jövő heti Találkozások beosztásában és a Pasik hó végi forgatásaiban is szerepel még a neve. Liptai Claudiát mobiltelefonon értük el, de közölte: erről az ügyről nem kíván semmit mondani.

Újabban azonban hetente többször lehet látni, amint együtt vacsorázik Friderikusz Sándorral. Hogy ez pusztán a véletlen műve, vagy valamiféle közös jövőt latolgatnak, azt egyelőre nem lehet tudni.