Liptai Claudia felmondott az RTL Klubnál

2002.01.17. 15:36
A Blikk információi szerint Liptai Claudia kedd este felmondott az RTL Klubnak. Udvarias hangú levélben írta meg a csatorna vezetőinek indokait, amelyek döntéséhez vezettek. Úgy tudjuk, háttérbe szorult a Találkozások sztármagazinban a társműsorvezető Barta Sylviával szemben, s a színésznő megelégelte a szerinte méltatlan bánásmódot.
Liptai Claudia kedd este felmondott az RTL Klubnak. Állítólag egy udvarias hangvételű levelet írt a csatorna vezetőjének, amelyben részletesen megindokolta döntését - derül ki az OS lapszemléjéből. Többek között méltatlannak tartotta, hogy a Csíííz! befejezése után, hónapok óta senki nem állt szóba vele a csatorna részéről, másrészt a Találkozások sztármagazinban is hátrébb rendelték a színész-műsorvezetőt. Úgy hírlik, Barta Sylviát többet akarták szerepeltetni Claudia rovására. Egyes híresztelések szerint emögött Sylvia jövendőbelije, egy bankigazgató áll, mások szerint viszont az RTL Klub valamelyik vezetője gyakorolt nyomást a műsor készítőire. A lényeg: az egyre sikeresebb színésznő úgy döntött, elég volt.

Liptay Claudia
Radnai Péter, a Találkozások sztármagazint gyártó IKO produkciós iroda főszerkesztője nem akart nyilatkozni az ügyben, csakúgy, mint Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

Árpa Attila, az RTL klub kreatív igazgatója nem cáfolta a felmondólevél létét, de arról biztosította a Blikk olvasóit, hogy a nézőknek nem kell megválniuk Claudiától. Mint mondta, továbbra is élő szerződésük van vele a Találkozásokra vonatkozólag, és arról sincs szó, hogy ritkulnának az általa vezetett műsorok. A szerződés pontos tartalma üzleti titok, az pedig szerinte belső ügy, ha valaki valamelyik műsorból eltűnik, esetleg másikat kap helyette. Mindezekről a hét végén ülnek le tárgyalni Claudiával, ahol megbeszélik a jövőre vonatkozó elképzeléseiket - közölte.

Információink szerint a jövő heti Találkozások beosztásában és a Pasik hó végi forgatásaiban is szerepel még a neve. Liptai Claudiát mobiltelefonon értük el, de közölte: erről az ügyről nem kíván semmit mondani.

Újabban azonban hetente többször lehet látni, amint együtt vacsorázik Friderikusz Sándorral. Hogy ez pusztán a véletlen műve, vagy valamiféle közös jövőt latolgatnak, azt egyelőre nem lehet tudni.