Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megszűnik a Dáridó

2002.08.22. 15:18
Ősztől nem látható többé a sokáig a tv2 "zászlóshajójának" számító lakodalmas esztrádműsor, a Lagzi Lajcsi nevével fémjelzett Dáridó. A magyar televíziózás egyik legsikeresebb műsora a fiatalítás áldozata lett.
Nem tér vissza ősszel a tv2 képernyőjére a Dáridó - olvasható a Népszabadság csütörtöki számában. A Galambos Lajos vezette mulatós sokáig a magyar televíziózás legnépszerűbb műsora volt; a tv2 többek között a rendszeresen turnézó, roadshow-kon is országszerte látható produkciónak köszönhette kezdeti népszerűségét. Lajcsi produceri munkájára továbbra is számítanak a csatornánál.

Az 1997 szilveszterén bemutatkozott Dáridó, amely 1998 májusától jelentkezett rendszeresen, az utóbbi egy évben már folyamatosan romló nézettséget produkált. A péntek esti műsoridőben szeptembertől egy inkább fiataloknak szóló, rövidebb varietéműsor lesz látható. A tv2 új stratégiájának szerves része, hogy a teljes lakosság helyett a hirdetők számára értékesebb 18-49 éves korosztály arányát növeljék a közönségben.