Megcsalja az RTL Klubot Győzike?

2005.04.22. 19:24
A Tv2 állítja, hogy szombaton náluk szerepel a konkurens csatorna sztárja, az RTL klub szerint viszont csak ismétlés a műsor.
Szombaton a Tv2 Activity című vetélkedőjében tűnik fel Gáspár Győző, akinek az RTL Klubon saját valóságshow-ja van. Hasonló esetekben a kereskedelmi csatornák súlyos milliókra perlik a konkurens adóhoz átszökő sztárokat, így járt többek közt a Big Brother első szériájában feltűnt, majd a Való Világhoz szegődő Pongó, míg Havas Henrik azért nem szerepelhetett jó ideig az RTL Klubon, mert elment a Tv2 valóságshowjának felvételére. Győzikének mégsem kell pertől tartani, mivel az RTL Klub úgy tudja, hogy a szombaton műsorba kerülő Activity csak ismétlés, aminek jogaival a Tv2 rendelkezik.

A Tv2 azonban azt állítja, hogy a műsor még soha nem volt a képernyőn, azt azonban Lóránt Gergely, a csatorna marketing és pr-igazgatója nem árulta el, hogy Győzikével az RTL Klubbal kötött szerződés aláírása előtt vagy után vették fel a műsort.

"A műsort gyártó cég ugyanúgy felkérte Gáspár Győzőt, mint bármelyik más közreműködőt, nem tudunk arról, hogy bármilyen akadályba ütközött volna Győzike fellépése" - jegyezte meg Lóránt Gergely. Győzike ugyan két hónapja írta alá a szerződést az RTL Klubbal, előtte csak eseti szerződése volt a Tv2-el, viszont az RTL Klubhoz kötődő kapcsolatait jellemzi, hogy már tavaly augusztusban részt vett a jövő hétfőn adásba kerülő Rettegés fokának forgatásán Argentínában.

Az Index információi szerint a műsort minden bizonnyal az RTL Klubbal kötött szerződés körüli napokban rögzítették.