Kovács Ági elárasztja a médiát

2006.11.08. 14:48
Nemcsak a Szombat esti lázban táncol az olimpiai bajnok úszó, de saját műsort is kapott az m1-en, amit egészen 2008-ig, a pekingi olimpiáig vezet majd.

Olimpiai bajnok úszónővel erősít a Telesport: Kovács Ágnes lesz tudniillik a műsorvezetője az m1-en a szombaton rajtoló, és kéthetente képernyőre kerülő olimpiai magazinnak.

A 2008 augusztusáig, tehát az ötkarikás játékok kezdetéig tartó új sorozat az Út Pekingbe címet viseli, és az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó közreműködésével igyekeznek a kulisszák mögé is betekintve elmondani minden fontosat, érdekeset a magyar olimpikonokról, akik a kínai fővárosba készülnek, a sportolói portrék, az edzőtábori hétköznapok révén is közelebb hozva a versenyzőket a nézőkhöz.


Schulek Csaba, a Telesport főszerkesztője a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy az új műsor esetében Kovács Ágnes népszerűségére is építenek, de ha a bajnoknő - aki maga is indul Pekingben, karrierje negyedik olimpiáján - például valamely versenye miatt nem érne rá, akkor más olimpiai bajnokok fogják helyettesíteni a műsorvezetői szerepkörben.

Kovács Ági táncol is

Nem ez az egyetlen műsor, amiben Kovács Ági szombaton debütál, hiszen az olimpiai bajnok úszó a Szombat esti láz című, showműsorban is szerepelni fog az RTL Klubon. Ott Markó Róbert többszörös országos bajnok és Budapest bajnok tanítja majd meg táncolni. Az olimpiai műsor 14:55-kor jelentkezik először az m1-en, míg a táncműsor premierje nyolc óra előtt öt perccel lesz az RTL Klubon.