Judit
2 °C
7 °C

Tematikus témákkal növelné nézettségét a Kultúrház

2007.02.20. 16:35
Tematikus műsorok, sok, rövid riport és frissített arculat az MTV kulturális műsorában.

Két és fél év után látványában és szerkezetében is átalakul az MTV Kultúrház című műsora. A hétfőtől, február 19-étől megújult kulturális magazinban több rövidebb riportot láthatnak a nézők.

Ezek mellett nagyobb szerepet kapnak a műsorvezetők is, mert hétről hétre mindegyikük egy-egy témát követ majd nyomon. Az első héten Erdős Gábor - aki a magazin főszerkesztője is egyben - egy világhírű magyar természetfotóst kísér el afrikai útjáig, Galambos Péter a színház-finanszírozási vitákra figyel, Rózsa Péter beszámol arról, mi marad az utókornak a budapesti zsidónegyedből, Winkler Nóra pedig egy fiatal és külföldön is szerencsét próbáló divattervező csoport érvényesülését állítja fókuszba.

 Pink, olajzöld, kék

Az arculat is más lett. A fehér alapszint pink, olajzöld, kék és lila egészíti ki. A stúdióban új a világítás, a háttér és a díszlet is. A Kultúrház felnőtt nézőinek száma 2006-ban átlagosan 200 ezer körül volt az m1 csatornán. Ebben az idősávban a kereskedelmi adókat egyébként 5-800 ezer néző követi.

 A műsor nézői között nagyobb arányban vannak a közép- és a felsőfokú végzettségűek, mint általában a társadalomban. A Kultúrház az m1 csatornán hétfőtől péntekig a késő esti órában, 11 óra után, az m2-n hétfőtől vasárnapig este héttől és kilenctől látható.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?