Bagi és Nacsa útjai szétválnak

2006.01.09. 11:06
Nacsa Olivér vezeti ezentúl a Csaó Darwint Bochkor Gábor helyett, és a Budapest Rádióban vezet műsort. Bagi Iván azért nem haragszik.

Nacsa Olivér januártól átvette Bochkor Gábor helyét a Tv2 Csaó Darwin! című vetélkedőjében. Nacsa Olivért kétszer hívták vendégszereplésre a műsorba. Az elsőt nem vállalta, szilveszterkor viszont olyan otthonosan mozgott, mintha ő lenne a házigazda. "A szilveszteri műsor felvételén gyakorlatilag átvettem a hatalmat, annyira jól éreztem magam, noha akkor még nem is sejtettem, hogy hamarosan felkérést kapok" - nyilatkozta a Színes Bulvár Lapnak.

Nincsenek összenőve

Állandó társa, Bagi Iván nem kapott felkérést a műsorra. "Nem vesztünk össze, a kapcsolatunk töretlen, de nem is vagyunk összenőve" - nyilatkozta Nacsa Olivér a Színes Bulvár Lapnak. Mint elmondta, kettőjük közül ő a nyitottabb, ezért mondott igent a műsorvezetői feladatokra, míg társa zárkózottabb típus, ő például könyvet ír.

Nacsa Olivér ezen kívül heteken belül a Budapest Rádiónál vezet majd műsort, ahol Ganxsta Zolee-val együtt megmondóemberként tevékenykednek majd: aktuális híreket kommentálnak. Ebben a műsorban sem lesz mellette Bagi Iván.

Bagi Iván nem haragszik

Bagi Iván a lapnak elmondta, nincs semmi problémája azzal, hogy Nacsa Olivér nélküle vállalt munkákat: "Én a saját műsorunkban sem szerettem soha a műsorvezetői feladatokat, kimondottan kerültem is, s ha Olivérnek ez tetszik, miért ne vállalta volna el? Sok sikert kívánok neki hozzá!"

A Banánhéj című műsor egyébként a továbbiakban is jelentkezik a Tv2-n, és ezentúl is együtt lép fel benne a két parodista.