Árpád
-2 °C
4 °C

Philip nem lesz politikus

2002.08.12. 17:23
Csak a Viva+-tól, és nem a médiától búcsúzik a népszerű VJ, aki szeretné a zenetévé után más műfajokban is kipróbálni magát. A Fidesz Kossuth téri nagygyűlésének ceremóniamestere ugyanakkor cáfolja, hogy politikusi ambíciói lennének.
Philip
Távozik a Viva+ zenetévétől a Philip néven ismert Rákay Kálmán, aki öt és fél évik volt a csatorna munkatársa. Philip a Blikknek azzal indokolta a váltást, hogy szeretné máshol, más műfajban is megméretni magát. "Sok volt már ebből a műfajból. Most, hogy már elmúltam 30, szeretném máshol is kipróbálni magam", mondta Rákay a napilapnak.

Philip egyelőre nem árult el részleteket arról, hol folytatja pályafutását, bár állítja: számos ajánlatot kapott. Cáfolta azonban, hogy politikusnak készülne; az erre vonatkozó híresztelések azután kaptak szárnyra, hogy elvállalta a Fidesz Kossuth téri nagygyűlésének műsorvezetői feladatait.

A Viva+-on Philip szeptember 15-ig látható; az Izé című műsort ezután Balázs nevű kollégája veszi át.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?