Judit
3 °C
7 °C

Topless fotóért perel Jennifer Aniston

2002.07.01. 15:19
Két férfimagazin-kiadó belegyezése nélkül közölt topless fotót Jennifer Anistonról, a Jóbarátok sorozatban Rachelt alakító színésznőről. A Brad Pitt feleségeként is ismert Aniston úgy döntött: beperli a paparazzo-felvételt publikáló újságok tulajdonosait.
Jennifer Aniston
Kedden hallgatja meg a Los Angeles-i bíróság Jennifer Aniston keresetét, amelyben kártérítést követel két lapkiadótól. Az újságok egy 1999-ben készült fotót hoztak nyilvánosságra, amely topless állapotban, napozás közben ábrázolja a 33 éves színésznőt, a Jóbarátok (Friends) sztárját - írja az Ananova. A Man's World és a Crescent kiadók lapjaiban megjelent képet Aniston szerint egy lesifotós készítette, aki behatolt a szomszéd kertbe, majd megmászta a két és fél méteres falat.

A fényképet az alperesek lapjai közölték, miután azok megjelentek európai újságokban is. Jennifer Aniston szerint a magazinok megsértették személyiségi jogait, és beleegyezése nélkül profitáltak a fényképéből. A követelt kártérítés összegét nem hozták nyilvánosságra.

A Man's World és a Crescent ügyvédje arra hivatkozik, hogy a fotó először az Egyesült Államokon kívül jelent meg, így az amerikai lapok szerinte az utánközlésért nem büntethetők.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?