Robur és peepshow az RTL Klubon

2005.09.22. 13:38
Október 3-án új, "realityelemekkel színesített" műsort indít az RTL Klub. A biztonság kedvéért ebben is lesz pornószínésznő; a retrohullámot pedig egy Robur busz képviseli.
A Bajkeverők szereplői
A Bajkeverők szereplői
Október első hétfőjén indul az RTL Klub új műsora, a Bajkeverők. A műsor meséje szerint nyolc fiatal szert tesz egy ősrégi Robur buszra, amelyet rózsaszínre festenek, és mobil peepshow-stúdióvá alakítanak, és ezzel vágnak neki az országnak. A Bajkeverők nem valódi reality show: csak a párbeszédek nincsenek megírva, a történet amúgy forgatókönyv szerint halad, a "lakótelepi banda" tagjait hagyományos castingon választották ki.

A műsor fő attrakciója a "Viva" nevű lány, aki a sajtóanyag szerint "fejébe vette, hogy bizonyít szüleinek", ezért "a pornószakmában helyezkedett el". A szexbuszban rajta kívül még két lány lép fel, de van a műsornak egy 16 éves szereplője is, aki értelemszerűen nem vetkőzik. A produkció az erotikán kívül a csapat csínytevéseire és meneküléseikre is épít.

Az Index megkérdezte Kolosi Pétert, az RTL Klub programigazgatóját, lesz-e dugás a műsorban. "Semmi olyasmi nem lesz, ami nem való képernyőre", mondta Kolosi, ami a csatorna hagyományai alapján igent jelent. A Bajkeverők hétfőnként 30 percben jelentkezik, és karácsonyig tart. A show zenéjét a Hooligans zenekar készítette.