Elárasztják az amerikai sorozatok az RTL Klubot

2006.08.02. 08:55
Szerda este férfias és nőies krimivel is készül a Született feleségek ellen az RTL Klub. A nagy dobás a Prison Break, de jön a Criminal Minds, a Closer, és még nincs vége. Fábry és Győzike kiszorul a főműsoridőből?
Az RTL Klub új, őszi műsorstruktúrájában már három estét uralnak majd az amerikai sorozatok, hiszen míg kedden folytatódnak a kórházas szériák (a Vészhelyzet és utána a Grace Klinika), pénteken este pedig az Eltűntek új részeit lehet majd látni, addig szerdán új, a tengerentúlon nagy sikerrel vetített krimisorozatok foglalják el majd az esti főműsoridőt.

Az RTL Klub minden bizonnyal a Tv2 női sorozata, a Született feleségek ellenében hangolta férfiasra a szerda estét, amikor beütemezte a Szökés (Prison Break) a Gyilkos elmék (Criminal Minds), és az egyelőre még magyar cím nélküli The Closer egyes részeit.


Szökés

Az első két sorozat már augusztus 23-án jelentkezik a csatorna műsorán, míg a The Closerre szeptember 20-ig kell várnunk.

A szerda este sztárja a Fox által gyártott Szökés lesz, ami ahogy már erre a címe is utal, egy börtönben játszódik, ahonnan öccse segitségével szökni akar az ártatlanul gyilkossággal vádolt Lincoln Burrows. A sorozat egyes epizódjait az Egyesült Államokban átlagosan kilenc millióan nézték, és a Szökés idén megnyerte a People's Choice Award legjobb új filmsorozatnak járó díját is.


Gyilkos elmék

A szerda esténként a Szökést követő Gyilkos elmék egy sorozatgyilkosok után nyomozó FBI-egység munkáját mutatja be, felfegyverzett profilrajzolók és zsenik az egymástól függetlenül is élvezhető sorozatban, amelynek főszereplője, a Dick Tracyben is feltűnő Emmy-díjas Mandy Patinkin.

A Gyilkos elmékkel szeptembertől váltásban jelentkező The Closer pedig női krimi, főszereplője, Brenda a Los Angeles-i rendőrség különleges gyilkossági ügyekkel foglalkozó osztagának vezetője, aki a munkában kemény, magánélete viszont romokban, és csak a csokoládé jelent neki megnyugvást.


The Closer

Információink szerint egyébként a csatorna még a most bejelentett sorozatok mellett, más amerikai tévésorozatokat is műsorra akar tűzni ősszel, de ezek bejelentésével még augusztus végéig várnak. Úgy tudjuk, hogy hétfőn és csütörtökön maradnak az RTL Klub saját gyártású produkciói, így új sorozatokra még hétvégenként lehet számítani.