Soma a petefészekből jelenti

2006.11.09. 21:13
Életmódshow-t indít az MTV, amiben az egészséges életmód fájdalmai mellett a terhességet is nagyon közelről mutatják majd be. Soma és Szántó Dávid vezeti majd a műsort.

Új életmódmagazin indít az MTV, amelyet Soma és a Telesportból ismert, de már a Nagy Könyvben és a közszolgálati csatorna választási műsoraiban is feltűnő Szántó Dávid vezet majd.


"A Testi mesék önismereti show, amelyben a testünk-lelkünk egészséges működésével, illetve a legáltalánosabb betegségekkel kapcsolatos információkat nem csak szellemes magyarázatokkal ismertetik szakértőink, hanem erre a célra készült nagyméretű, "működő" maketteken is illusztrálják." - áll a közszolgálati csatorna sajtóközleményében.

A Testi mesékben ráadásul végigkövetik egy átlagos magyar család életmódváltási kísérleteit, sőt harminckét héten át, a legmodernebb eszközök segítségével mutatják be a magzat fejlődését. A csatorna szerint a látvány olyan lesz, mintha helyszíni közvetítést adnának egyenesen az anyaméhből.

A stúdióba hívott közönség soraiban az adott témakör szakemberei, ismert személyiségek, illetve a helyszínen zajló akciók, játékok résztvevői szerepelnek majd.

A sorozat az MTV szerint mintát jelenthet az életmódváltáshoz azok számára, akik túlsúlyosak, dohányoznak, stresszes életet élnek.