Judit
2 °C
7 °C

Sváby András Vágó István ellen vonul

2007.02.06. 21:23
Sváby otthagyja a Naplót, és a Tv2 riportmagazinja helyett inkább az 1 a 100 ellen című vetélkedőt vezeti majd márciustól minden hétköznap este.
"Sváby András ezen a hétvégén vezeti utoljára a Tv2 Napló című riportmagazinját, mivel ezentúl a csatorna új 1 a 100 ellen című vetélkedőjének lesz a házigazdája" - jelentette be a csatorna az Aktív című bulvárhíradóban.

Sváby András helyét a Napló műsorvezetői posztján eddig is gyakran feltűnő Azurák Csaba veszi át, aki ezentúl váltótárs nélkül konferálja majd fel hétről hétre a vasárnap esti riportokat. Sváby András egyébként nem szakad el teljesen a Naplótól, hiszen alapítója és jelenleg is ügyvezető igazgatója a műsort gyártó, a Tv2-t is tulajdonló SBS száz százalékos tulajdonában lévő Interaktív Kft-nek.

A Tv2 új fegyvere

Az 1 a 100 ellen várhatóan március elején indul majd a Tv2-n. A vetélkedő az Áll az alkuhoz hasonlóan az Endemol műsorformátum-gyártó cég licence, és az 1 a 100 ellen jelenleg is sikerrel megy az amerikai NBC-n. Ebben a vetélkedőben egy játékos áll szemben a száz tagból álló tömeggel, mindenki ugyanazokra a kérdésekre válaszol, ha a játékos jól válaszol, akkor örülhet, de pénzt a tömeg rosszul válaszoló tagjai után kap. Minél többen válaszoltak rosszul, annál jobban örül a játékos. Ha pedig a játékos elbukik, a közönség még játékban lévő tagjai osztoznak a nyereményén. A műsorba belenézhet az NBC honlapján.

A vetélkedő eredeti házigazdája az Áll az alku egykori műsorvezetője, Gundel Takács Gábor lett volna, aki viszont a forgatás előtt pár héttel otthagyta a csatornát, hogy a közszolgálati csatornához szegődjön. Az MTV-nél azóta is titkolóznak, így nem lehet tudni, hogy Gundel Takács végül is milyen műsorokban tűnik fel, illetve hogy egyáltalán kötött-e szerződést a csatornával.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?