Vágó beszólt az ufós sorozat miatt az RTL Klubnak

2006.02.10. 17:17
Vágó István szerint nem kéne műsorra tűzni a Rejtélyek városa című sorozatot, amiben földönkívüliek szállnak meg egy kisvárost. Persze lehet, hogy mindez a műsor reklámkampányának része.

Vágó István tiltakozott az RTL Klub vezetésénél, hogy a csatorna műsorára tűzi a Rejtélyek városa - Invasion című filmsorozatot, amely egy földönkívüliek által megszállt kisvárosban játszódik.

"Nem kellett volna megvenni ezt a sorozatot, mert ez is azt a benyomást kelti az emberekben, hogy ez egy valós probléma, és tényleg tartaniuk kell egy ufó-inváziótól" - mondta el az Indexnek Vágó István, a Legyen Ön is milliomos házigazdája, aki állítólag megpróbálta elérni, hogy Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója, ne tűzze műsorra a sorozatot.

"A Tv2 reggeli műsorában például van horoszkóp, az RTL Klubon pedig nincs. Úgy gondolom, hogy ez többek közt az én érdemem is" - teszi hozzá Vágó István, aki egyébként a Tényeket Tisztelők Társaságának is tagja, és már számtalanszor fellépett a féltudományos elméletek, illetve a különböző new age-elméletek ellen, sőt ilyen jellegű tévéműsort is vezetett már az ATV-n.

A sorozat persze nem marad el, a csatorna vezetése információink szerint hallani sem akart az ötletről, így az is felmerül, hogy Vágó István megszólalásai is része az Eltűnteket felváltó amerikai sorozat nagyszabású reklámkampánynak.

Kisvárosi ufók

A nagy teaser-kampánnyal beharangozott Rejtélyek városa egy Homestead nevű floridai kisvárosban játszódik, ahol egy hurrikán után szokatlan dolgok történnek: többen állítják, hogy fényes gömbök ereszkedtek alá a viharból, több megcsonkított holttestet találnak, és egyesek már ufóinvázióról mesélnek, amikor megjelenik a hadsereg is.

A Rejtélyek városa Amerikában a legnézettebb műsorok közt van, bár nézettsége elmadar a Losttól, így az RTL Klub is jelentős sikereket várhat tőle. Információink szerint a sorozat február végétől péntek esténként lesz látható az RTL Klub képernyőjén, de ezt a csatorna még nem erősítette meg. Annyi azonban biztos, hogy a Rejtélyek városa a történet ellenére sem tartalmaz rémisztő jelenteket, így 12-es karikával sugározza majd az RTL Klub.