Ősszel ismét Való világ

2003.07.23. 16:14
Ősszel - egyelőre közelebbről meg nem határozott időpontban - ismét elindul az RTL Klub valóságshow-ja, a Való világ. A VV3-ra több mint nyolcezren jelentkeztek, a show-ban szerelmespárok is szerepelnek majd. A tv2 nem készül arra, hogy hasonló produkcióval ellensúlyozza az RTL műsorát.
Egyelőre nem publikus, hogy pontosan mikor, ám biztos, hogy idén ősszel újra képernyőre kerül az RTL Klub valóságshow-ja, a Való világ. A hazai fejlesztésű reality show harmadik szezonjára több mint nyolcezren jelentkeztek - írja a Blikk. A rendezők már együtt élő szerelmespárokat is igyekeznek beválogatni a műsorba, a lap információi szerint azért, hogy garantálják az erotikus jeleneteket.

A Való világ helyszíne ugyanaz a ház lesz, mint eddig, s továbbra is minden este lesznek összefoglalók. Nem változik a szavazási rendszer sem.

A Való világ 2002 őszén indult első része jócskán lemaradt a nála korábban kezdő Big Brothertől. 2003 januárjában viszont a VV2 indult előbb, s az azt egy hónappal követő BB2 soha nem tudta behozni hátrányát.

A tv2 önmagára figyel

Big Brother 3 idén ősszel nem lesz - tudta meg az Index a tv2-től. A csatorna nem készül arra, hogy a Való világot egyetlen "ellenműsorral" győzze le. A tv2 azzal, hogy más műfajú programokat tűz műsorra a valóságshow adásidejében, alternatívát kíván nyújtani a nézőknek - mondta az Indexnek Hofherr Krisztina, az adó PR-igazgatója.