Realityt forgatnak Zalatnayval a főszerepben

2004.10.20. 15:34
A csalásért jogerősen elítélt egykori énekesnő börtönbevonulás előtti heteit dolgozza fel az RTL Klub új műsora, aminek első részét október 23-án, szombaton este sugározzák.
A Színes Mai Lap információi szerint valóságshowt készít Zalatnay Sarolta életéről az RTL Klub. A kereskedelmi televízió a nagy kárt okozó csalás miatt jogerősen három év szabadságvesztésre ítélt egykori énekesnő börtönbe vonulása előtti heteket rögzítené. A bulvárlap cikke szerint az RTL Klub több tízmillió forintot fizet Zalatnaynak, ezért cserébe minden lépését rögzítik és lakását is bekaremázzák.

Nem valóságshow

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az Index kérdésére elmondta, hogy a múlt héten állapodtak meg Zalatnayval, azóta már el is kezdődtek a forgatások, és az első epizódot szombaton hét órakor, a Survivor sugárzási időpontjában mutatják be.

"Nincs azonban szó több tízmilliós gázsiról, és a lakását sem kamerázzuk be" - cáfolta a bulvárlap információit Kolosi, aki hozzátette "Nem valóságshow-t, hanem dokumentumműsort, úgynevezett docusoap-ot készítünk Zalatnayról, éppen ezért ugyan kamerák kísérik az ügyvédhez, vagy amikor barátaival találkozik, de a zuhanyzóban nem mutatjuk majd." Ez a műfaj nagy siker a világban, például az Ozzy Osbourne családjának életét bemutató Osbourne's, de már itthon is voltak docusoap műsorok, mint például az Anyacsavar.

Részenként fizetnek

Az új műsor mindig más időpontban jelentkezik majd, és azt sem lehet tudni hány részen keresztül kísérhetjük végig a művésznő életét, mivel minden attól függ, hogy végül mikor is kezdi meg büntetése letöltését Zalatnay. Az énekesnő nemrég halasztási kérelmet nyújtott be, hogy ne kelljen három hét múlva börtönbe vonulnia.

Zalatnay gázsijának nagysága is nagyban függ a halasztási kérelem sikerétől, hiszen az egykori énekesnőnek epizódonként fizet a kereskedelmi csatorna.