Biszexualitásról, öncsonkításról, anyaságról mesélt Angelina Jolie

2003.07.10. 12:12
Billy Bob Thortonnal való házassága összeomlásáról, az anyaság örömeiről, öncsonkításról és biszexualitásról nyilatkozott az amerikai ABS News riporterének Angelina Jolie, aki a pénteken adásba kerülő interjúban azt is elárulta, hogy fiatalon a temetkezési bizniszben szeretett volna dolgozni.
Az ABC News riporternője, Barbara Walters Richard Nixon óta az összes amerikai elnököt és first ladyt szóra bírta már, de kifaggatta egész Hollywoodot, többek közt Sir Laurence Oliviert, John Wayne-t, Audrey Hepburnt, Michael Douglast, Catherine Zeta-Jonest, Harrison Fordot, Tom Cruise-t, Tom Hankst, Julia Robertset is, így nem csoda, hogy Angelina Jolie is feltárulkozott neki, és rendkívüli őszinteséggel beszélt magánéletéről.

Az ABC News már kedden közzétett részleteket az interjúból, amelyből kiderül, hiába imádta Jolie hosszú időn át őrült szerelemmel Billy Bob Thorntont, ma már úgy érzi, nem is ismeri volt férjét, aki ellen nem sokkal azután adta be a válókeresetet, hogy örökbe fogadott egy kambodzsai kisfiút. A válást hivatalosan idén májusban mondták ki, és Jolie azt állítja, hogy szakításuk óta egyáltalán nem beszélnek egymással. "Nem vagyunk barátok. Megváltoztunk, eltávolodtunk egymástól, nem tudnám, hogy miről beszéljek vele" - mondta Jolie, aki lézerrel távolíttatta el a "Billy Bob" tetoválást a karjáról.

Jolie elmondta: valószínűleg soha többé nem megy férjhez, ugyanakkor továbbra is szexcentrikus személynek tartja magát, még ha Thorntonnal való szakítása óta nem is járt senkivel. Lara Croft hús-vér megszemélyesítője azt sem titkolta el, hogy egy időben a nők is vonzották: "Meglepődtem, amikor a nők iránt is ugyanazt kezdtem érezni, amit a férfiak iránt mindig is éreztem, furcsa volt, hogy csókolni és simogatni akartam őket."

Jolie múltja sötét fejezeteiről is beszélt: fiatal korában temetkezési vállalkozóként szeretett volna dolgozni, és bizarr vonzalmat érzett a kések és az öncsonkítás iránt. Egyszer például szeretkezés közben vágta meg magát. "Csodálatosan barbár és őszinte tettnek éreztem... utána persze el kellett titkolnom, vigyáznom kellett, nehogy észrevegye anyám, befáslizva kellett iskolába mennem" - mondta, hozzátéve, hogy ma már nem viselkedik így, hiszen aki gyereket nevel, az nem foglalkozhat az öngyilkosság gondolatával, és nem élhet önpusztító életet.