Utolsók lettünk a vízicsatában, de nem bánjuk

2014.08.23. 14:14 Módosítva: 2014.08.23. 17:54

A pénteki volt a PET Kupa leglájtosabb szakasza, nyolc kilométert kellet megtenni, amit fél evezővel, rákjárásban is teljesíteni tudott a harcedzett gárda. Ráadásul az időjárás is a kezünkre játszott, egész nap egy felhővel sem találkoztunk, ami az előző napok embert próbálóan zord körülményei után olyan felüdülést hozott, akár egy árnyékos fa a tűző napsütésben.

Az indexes Petanic legénysége annyira összekovácsolódott az eddigiek során, hogy vezényszavak nélkül is pompás összhangban serénykedtek a lelkes matrózok, és a sokat látott tengeri medvék.

Óriási kalózcsata a Tiszán

Sajnos a vízicsata során nem mutatkozott meg ez a kíváló harmónia, ha jól emlékszem, utolsó helyen végeztünk, de az emlékeim gyorsan kopnak a házipálinkák heves sodrásában.

A tuzséri kemping után pénteken a Révlányvárral szemközti vadvilágban kötöttünk ki. Kicsit hűvös volt az este, de a tábortűz nem hagyta kihűlni a lelkes Csipet Csapatot. Ja, és ne felejtsük el, hogy napközben több nagy zsáknyi, vízben úszó PET-palackot is összegyűjtöttünk a Tisza mentén.