Pallagival is baj van a Nap-keltében

2007.09.28. 07:15
A Bors címû bulvárlap főszerkesztőjével, Pallagi Ferenccel is baja van az MTV-nek. A Népszava szerint Aczél Endre és Orosz József után újabb napkeltés műsorvezető másik állása szúrt szemet a közszolgálati tévé vezetõinek.

Újabb személyzeti problémával kell szembesülnie Gyárfás Tamásnak, a Nap-kelte producerének: a Népszava szerint ugyanis a reggeli mûsorban rendszeresen feltűnő Pallagi Ferenc összeférhetetlensége miatt is vizsgálódnak a köztévénél, ezért kérdés, meddig dolgozhat műsorvezetõként a Nap-keltében.

Az MTV-nél az elmúlt hetekben arra való hivatkozással, hogy konkurenciát jelentenek a köztévének, döntésre kényszerítették, majd letiltották a képernyőről Aczél Endrét, akinek a köztévében egy másik műsora is van, és Orosz Józsefet, aki a Klubrádió Kontra című műsorát vezeti. Pallagi éppen Orosz letiltatása miatt kapott nagyobb szerepet, Gyárfás őt szerette volna beállítani hétfőnként a rádiós helyére.

A lap informátorai szerint a vizsgálódás a tévéelnök, Rudi Zoltán mandátumának meghosszabbítását célzó politikai háttéralku része. A Népszava úgy tudja, hogy a tévéelnök a Fidesz és a KDNP által bojkottált műsor ellehetetlenítésével ellenzéki szavazatokat remél megbízatása meghosszabbításához.