Újra science-fiction nap a MOM Parkban

2004.03.04. 04:14
A III. Átjáró Napon a Star Trek legénységének tagjai lesznek a vendégek, de eljön a warhammeres Ian Watson és Mundruczó Kornél is.
2004. március 6-án, szombaton, a Palace MOM Park moziban rendezik meg a III. Átjáró Napot, amelynek díszvendége Chase Masterson, a Star Trek: Deep Space 9 sorozatban Leetát alakító amerikai színésznő, valamint Lolita Fatjo a Star Trek-sorozatok forgatókönyvírója és a First Contact film vezető producer-asszisztense lesz.

A reggel 9 órakor kezdődő III. Átjáró Napon ismételten lesznek szerepjátékos rendezvények is: M.A.G.U.S., Héttenger, Shadowrun és Vampire versenyekre lehet jelentkezni.

A látogatók öt fantasztikus mozifilmet is megtekinthetnek, köztük a Pókembert, a Tomb Raider 2. és a Mátrix 3. epizódját. A rendezvényen Mundruczó Kornél beszél készülő, Delta című filmjéről. Lakossági fórumot tart Ian Watson, a Warhammer-történetek írója. A játékosok - mind számítógépen, mind hagyományos eszközökkel - versenyben mérhetik össze felkészültségüket. A rendezvény hologram-kiálításnak, valamint tudományos előadásoknak is helyet ad. Vigye el kisfiát, hadd akarjon űrhajós lenni. Vagy pókember.