Saját szakácsot hoz Pink

2009.03.24. 08:47 Módosítva: 2009.03.24. 10:49
Pink három öltözőt és egy gardróbot kért a koncert szervezőitől, és az öltözőjében internetkapcsolatnak is kell lennie. Az amerikai énekesnő három éve volt utoljára Budapesten.

Budapesten ad koncertet kedden Pink a Papp László Budapest Sportarénában. A Grammy díjas, többszörös platinalemezes amerikai énekesnő nem először jár Magyarországon: 2006-os turnéján is ellátogatott hazánkba.

Az énekesnő új albumának címét viselő Funhouse turné kilenc kamionnal és hét turnébusszal érkezik majd Budapestre. A 12x17 méteres színpadhoz csatlakozik majd egy kifutó is, hogy az énekesnő még közelebb legyen rajongóihoz. A koncert kivetítőn is követhető lesz.

Pink három öltözőt és egy gardróbhelyiséget kért a magyar koncertszervezőtől. Öltözőjébe egy üvegajtajú hűtőszekrényt, kényelmes kanapét, székeket és a környezetvédelem jegyében egy papír-, és egy műanyag hulladéknak való szemetes kosarat kért és kikötötte: öltözőjében internetkapcsolatnak is lennie kell. Pink saját szakáccsal érkezik - tájékoztatott korábban a szervező ShowTime.

20090309 mkh v01 597

Alicia Moore, művésznevén Pink vagy P!nk eddig 22 millió lemezt adott el világszerte. Legújabb, ötödik Funhouse című stúdióalbumának megjelenése miatt indul lemezbemutató koncertturnéra. A Pink turné február 26-án indul Belgiumban és az Egyesült Királyságban fejeződik be május elején.

Becenevét onnan kapta, hogy gyermekkorában nagyon gyakran elpirult, így a társai Pinknek nevezték el. 2000-ben jelent meg első lemeze - "Can't Take Me Home"- címmel, és már a debütáló lemez is kétszeres platinaalbum lett az Egyesült Államokban.

Pink már 2006-ban is járt Magyarországon. Budapesten március 24-én este fél nyolctól a Papp László Budapest Sportarénában hallhatja élőben újra a magyar közönség az amerikai énekesnőt.