Perel a csalódott Kylie Minogue-rajongó

2009.05.15. 13:40 Módosítva: 2009.05.15. 14:07
Hiányosnak találta az ausztrál énekesnő szentpétervári koncertjét egy orosz férfi, ezért beperelte a koncertszervezőt.

Háromezer dollárra (764 ezer forint) pereli az NCA nevű koncertszervező ügynökséget egy orosz férfi a tavaly júniusi Kylie Minogue-koncert miatt, írja a Mosnews. Sztanyiszlav Pazarackasz azért követel kártérítést, mert elégedetlen volt az énekesnő szentpétervári előadásával.

Hol volt az óriáskoponya?

kylie

A meghallgatások ma kezdődtek a szentpétervári bíróságon, és Pazarackasz állítása szerint bár több mint 21 ezer forintot fizetett a jegyért, nem azt kapta, amire a Kylie Minogue moszkvai koncertjéről szóló kritikák alapján számított. Több showelem hiányzott, és legjobban az bosszantotta, hogy kimaradt az a rész, amikor az énekesnő egy hatalmas koponyán ereszkedik alá a színpadra.

Mihail Surigin, az NCA vezetője elmondta, hogy Minogue showjának három változata van, és mindig az aktuális a koncertterem adottságaitól függ, hogy melyiket adják elő.

Az első tárgyalási napon a bíróság elfogadta a kártérítést követelő férfi kérését, hogy a Rospotrebnadzor nevű orosz fogyasztóvédő szervezet is részt vegyen a perben. A következő meghallgatást május 18-án tartják.