Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rossz győztest hirdettek egy díjátadón

2010.01.24. 09:13
Tévesen hirdették ki győztesnek a Black Eyed Peas zenekart Franciaország legrangosabb zenei díjkiosztóján szombat este Cannes-ban. Az amerikai csapatot a legjobb külföldi zenekar kategóriában nevezték meg a legjobbnak, de később kiderült, hogy az elismerés a német Tokio Hotelnek járt volna.

Kifütyülte a díjátadókat a közönség miután kiderült, hogy rossz nevet olvastak fel a gálán. A Black Eyed Peas a legjobb külföldi dal kategóriában valóban nyert az NRJ rádió és a TV1 díjkiosztóján, de az amerikai énekes, Kesha és a francia koreográfus, Kamel Ouali tévesen olvasta fel az ő nevüket a legjobb külföldi csapat kategória győzteseként. Miután senki nem érkezett a színpadra, a díjátadók zavartan elvonultak. Később Ouali visszatért és bocsánatot kért. Azt mondta, hogy a borítékban nem csak a győztes, hanem a jelöltek neve is szerepelt, ezért követte el a hibát.

Tavaly egyébként ugyanez történt az amerikai énekesnővel Rihannával, aki helyett Katie Perryt nevezték meg nyertesnek a legjobb külföldi dal kategóriában. Rihanna ettől függetlenül idén eljött a gálára, de az most sem hozott szerencsét neki. Bár ő lett a legjobb külföldi női előadó, miután elénekelte "Orosz rulett" című számát, leesett a színpadról. A kisebb esés után hamar összeszedte magát, felállt és kivonult.

A legjobb külföldi férfi előadó Robbie Williams lett, de kapott elismerést Beyonce is. Az esten egyébként fellépett Jay-Z, Mika, Michael Buble, David Guetta és Kelly Rowland is.