Debütál a borsodi rendőrszázados musicalje

2010.04.09. 11:41
Noé főszerepét játssza egy saját maga által megírt musicalben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság főnyomozója, Albert Tamás rendőrszázados.

A Noé Bárkája, avagy az özönvíz legendája, című musical ősbemutatóját a Musical Műhely Miskolc társulata április 9-én Miskolcon a Művészetek Házában tartja,  - jelentette a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodája.

Az előadás a klasszikus bibliai történetet dolgozza fel modern felfogásban. A legendát aláfestő zene rock és rap elemeket is tartalmaz. A forgatókönyvet Albert Tamás rendőrszázados a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság főnyomozója jegyzi, ő írta a zenét is.

A darabban a nyomozó felesége és kislánya is fellép Koldus és Tigris szerepekben. A sminkmester Vozár Viktória rendőr törzszászlós a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság nyomozója látja el.

A két felvonásos és 43 szereplőt felvonultató darabot a Miskolci Nemzeti Színház Déryné díjas színművésze Fandl Ferenc rendezte. A tervek szerint a darab Borsod-Abaúj-Zemplén Megye több pontján is látható lesz.