Lukrécia
15 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

J-Lo-nak büdös a Bronx?

2011.11.23. 12:46

Ahhoz képest, hogy karrierje elején még büszkén hangoztatta, hogy ő Jenny, a sarokról, Jennifer Lopez manapság még egy tévéreklám kedvéért sem hajlandó visszamenni oda, ahol született. A Fiat új, meglehetősen félresikerült reklámkampányában a New York-i jeleneteteket állítólag dublőrrel vették fel.

Jennifer Lopez kiválóan eladható termék, ha jó lemezt csinál, ha nem, ha pocsék filmet, ha szerethetőt, a közönség imádja. Mostanában az American Idol című énekes tehetségkutatóban zsűritag évi 5-6 millió dollárért, mellette pedig a Fiat reklámarca, amivel újabb dollármilliókat zsebel be.

Az autógyár elég sokat fizethet neki, mert a cég Fiat 500 típusú autója még a legújabb J-Lo videóklipben is szerepel, sőt, az American Music Awards díjkiosztón a színpadra is begurítottak egyet, amikor Lopez énekelt. A The Smoking Gun információi szerint a kampány legújabb reklámfilmjében viszont nem a 43 éves színész-énekesnő látható, amint a Bronxban furikázik a cég egyik autójával.

A probléma ezzel csak az, hogy erről senkit nem tájékoztattak, sőt, a reklámfilmet készítő cég felkutatott egy J-Lo-hasonmást, aki a kisfilm New Yorkban játszódó jeleneteiben eljátszotta a sztárt, miközben őt Los Angelesben filmezte a stáb másik fele. A két képsort a Big Block nevű, vizuális trükkökkel foglalkozó Los Angeles-i cég vágta úgy össze, hogy úgy tűnjön, J-Lo köröz Brinx lepukkant utcáin.

A reklámban J-Lo egy 500-as Fiat cabriót vezet, és Manhattanből a Bronxig megy el vele, oda, ahol született, közben pedig arról mesél, hogy ez az a hely, amiből a mai napig ihletet merít. A film eleve kissé visszás, mert egy 23 500 dolláros (5,3 millió forint) autót reklámoz New York egyik legszegényebb negyedét használva háttérként.