A tinik az Alkonyatért sikongtak

2012.07.23. 13:08
Az Alkonyat-filmsorozat további kettő, Taylor Swift pedig öt szörfdeszkás trófeával gyarapította gyűjteményét a vasárnap megrendezett Teen Choice Awards díjkiosztó gáláján.
tca1

Az Alkonyat széria 2008 óta - a mostani kettővel együtt - összesen 41 díjat söpört be a tinédzserek szavazatai nyomán. Az Alkonyat: Hajnalhasadás - 1. rész a Los Angeles-i ceremónián ezúttal az életműdíjnak megfelelő elismerést is elnyerte.

A produkció sztárjai, Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner együtt léptek a színpadra, hogy átvegyék a díjakat. Taylor Swift öt díjat vehetett át vasárnap, egyebek mellett a női előadó, a női countryénekes és a filmhang kategóriában. Utóbbit a Lorax című animációs mese szinkronhangjaként érdemelte ki. A 22 esztendős énekesnő ezzel már húszra emelte az idők során kamasz közönségétől kapott díjainak számát.

A 18 éves kanadai popsztár, Justin Bieber, aki négy díjjal távozott a Gibson amfiteátrumból, a Boyfriend című dalával szórakoztatta a nézősereget. Barátnője, Selena Gomez, aki huszadik születésnapját ünnepelte vasárnap, együttesével, a The Scene-nel vehetett át díjat. A közönségdíjakat 14. alkalommal adták át filmes, televíziós, zenei, sport és egyéb kategóriában. Mint a kétórás gálaest házigazdája, Demi Lovato elmondta, ezúttal 134 millió online szavazat értékelése alapján születtek meg a győztesek. "Van egyáltalán ennyi tinédzser?" - tette fel a költői kérdést a másik műsorvezető, Kevin McHale.

A filmek mezőnyében Az éhezők viadala szintén többszörös díjazott lett, a tévésorozatok közül pedig a Vámpírnaplók és a Pretty Little Liars is kapott díjat.