Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csinos dj-k a Margitszigeten

2007.05.15. 16:11
Naga, Beta és az Ablak-A-Dubra erősre betonozott állócsillag a hazai partisorozatok indigó egén. A fiúk a Süss Fel Napból a nyári szezonra átteszik a pultot a margitszigeti Chachacha teraszra, ahol minden szerdán ingyen lepik meg a közönséget. A nyitóbulin Samim lesz a vendégük.

Az első szabadban töltött szerdán napjaink egyik legproduktívabb producere, Samim lesz az AAD vendége. A zenei poénok nagymestere spéci élő produkcióval debütál a Margitszigeten. A következő héten a soproni Secret Fusion klubest egyik alapítója, Junkie zenél, a hónap utolsó szerdáján pedig laza házi est: Naga & Beta classic.

SAMIM (he's a nice guy, Berlin)
get physical/moon harbour/tuning spork/stattmusik

A svájci és iráni gyökerekkel rendelkező Samim Winiger korán felfedezte magának az elektronikus zenét, hamar önálló hangzásvilágot hozott létre, mely a hipnotikus, némileg prog-os ritmusra és a zenei poénokra, utalásokra épül.

A kezdeti időkben Michal Ho töltötte be a társ szerepét: Samim & Michal név alatt jött ki az első EP (Dini Muater) a zürichi Stattmusik címkén. A lendületüket tovább segítette, hogy Jay Haze a Tuningspork és Textone kiadóit ajánlotta fel nekik háttérként - az ötlet bevállt, három sikeres EP (F/Angel/Ripop) nyomatékosította mindenkiben, hogy a párost komolyan kell venni.

Súlyos betegsége sem tudta elvenni kedvét sem az élettől, sem a zenétől igaz 2004-ben egy kis időre megpihent, egy évvel később azonban új környezet és lehetőségek várták rá Berlinben, mely időköz-ben véglegesen felváltotta Zürichet. A legproduktatívabb időszak kezdődött életében, saját szerzeményei mellett, átiratai a Get Physical, Crosstown Rebels, Highgrade lemezeken kaptak helyet.

Időközben Jay Haze-val közösen két albuma és egy kislemeze is megjelent Bearback (Album: Under The Influence), Fuckpony (Album: Children of Love/Get Physical) és Fuckaponydelic (Switch The Lights/Cocoon) nevek alatt, melyek egy kicsit skizó-kísérleti és vicces hangzású zenevilágot képviselnek.

Új szólóalbuma 2007 nyár végén jelenik meg a Get Physical gondozásában, miközben az egyik legszínesebb élő produkciót prezentálja szerte a világon.

Cím: Budapest, Cha-Cha-Cha terasz, Margitsziget (Belépő nincs.)

Kontakt: info@hairy.hu