Fapados bulizókra számít a Cinetrip

2005.11.03. 14:40
A legendás partisorozat a fapados légitársaságok elterjedésének köszönhetően indul újra. A helyszín változik, a koncepció azonban az ismert. Termálvíz, dj-k és filmek, mint az új hungarikum.
Újra lesz közös metszete a vad bulizásnak és az egészséges életmódnak, január elején ugyanis újraindul a Cinetrip nevű, gőzfürdős partisorozat. Az először a kilencvenes évek végén szervezett, underground esemény koncepciója a Rudas fürdő termálvizeit ötvözte elektronikus zenével és filmvetítésekkel. A Cinetrip azonban hiába vált mainstream szórakozási formává, és lett népszerű az aranyifjúság, az egyetemisták és külföldi fiatalok körében, nem termelt nyereséget, így nemzetközi híre ellenére is 2003-ban tartották az utolsót.

Fapadossal partiba

A levesben A Lakiként ismert szervező januárban azonban ismét elindítja a gőzfürdős bulikat, részben a fiatalokat utaztató, külföldi utazási irodák sorozatos érdeklődésének hatására, tudtuk meg. A szervező úgy véli, a fapados légitársaságok terjedésével jellemző lesz, hogy a fiatalok külföldre utaznak egy hétvégi bulira. Mivel Cinetrip-szerű partikra még példa sincs más országokban, Laki reményei szerint biztosítva lesz a közönség.

A koncepció egyébként ismert, azaz a melegvizes medencék, dj-k és falra vetített filmek háromszögében lehet majd különböző rekreációs tevékenységeket folytatni. A helyszín azonban változik, a Rudas fürdő vezetése ugyanis rájött arra, hogy van ráció az éjszakai fürdőzésben, így az 500 éves fürdőt a hamarosan befejeződő felújítás után hajnali négyig tartják majd nyitva.

Az új helyszín neve egyelőre nem publikus, mert a szerződést nem írták még alá, de annyi tudható, hogy a Cinetrip valószínűleg a Rudashoz hasonló, patinás épületbe költözik.

Családias trip

A partikat a tervek szerint heti rendszerességgel tartják majd, igaz, azokon az eddigi 6-800 ember helyett csak 200-an vehetnek részt. A tervek szerint a belépők a legfelső árkategóriába esnek majd.

Laki szerint a jegyeket az exkluzív helyszín miatt olcsóbban nem lehet kihozni, ez azonban nem jelenthet gondot, a vendégek egyharmadát valószínűleg külföldiek teszik majd ki.