Győzike házat vesz az új sorozatban

2006.02.28. 16:10
Bejelentésdömpinggel és több órás one man show-val szórakoztatta az újságírókat Győzike, aki nem csak vicces, de szociálisan érzékeny is szeretne lenni.
Győzike folytatja a Győzike show-t, jelentette be Győzike kedden. A március 6-án induló sorozat vezérfonala a házvásárlás lesz. A bennfenteseknek levetített részben Győzike és Bea asszony luxusautóban döcögve megközelítenek egy sáros építkezési terület közepén álló, félkész vasbeton monstrumot. Bea asszony tűsarkúban tocsog a pocsolyában, pofákat vág, mert nem akar építkezni, Győzike bejelenti, hogy hitelt venne fel, majd kiakad felesége méltatlankodásán. Bea asszony az erősen megrendezettnek tűnő jelenet végén elhajt, magára hagyva férjét (Győzikét) a sóderhalmok közt.

Szeretet és gazdagság


Kattintson további Győzikékhez!
Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter a lefutott sorozatról elmondta, 2005 legnézettebb 20 műsora közül 9 a Győzike show volt, ezért nagyon örülnek, hogy nem kell abbahagyniuk. A sikert meglepőnek nevezte, véleménye szerint a magyar társadalom ugyanis "romaellenes".

Kolosi fontosnak tartotta a magas nézettséget, és nem azért, mert így sok pénzt kereshet vele, hanem mert a show jó példát ad a nézőknek: "ezek az emberek szeretik egymást" - mondta magyarázatul.

Győzike a gazdagsággal kérkedés vádjára válaszolva elmondta, a műsorban látható autók egyike sem az övék. Mindegyiket tesztelésre kapták.

Vissza Indiába

Az új sorozat honoráriumát jótékony célra fordítják: két inkubátort vesznek belőle. Az orvosi eszközöket nem a lakóhelyéhez közeli salgótarjáni, hanem a győri és a gyöngyösi kórház kapja. Salgótarjánban ugyanis utálják őket, az egyik boltban legutóbb például úgy fogadták őt, hogy "mi van te rohadt geci, megint lesztek a tévében?", számolt be az atrocitásról Győzike.

Mivel a pénzt csak nyáron kapják meg, Győzike édesapja ad hétmilliós kölcsönt a műszerekre. A segítségen, mint megtudtuk, nem kell csodálkozni, "kinek adná a pénzt, a szeretőjének?". A Peter Falkra emlékeztető édesapa büszkén integetett, később pedig viszkiket rendelt.


Katt a képre!
A showman az asztalunkhoz ülve megmutatta a két darab, közel 2 millió forintos inkubátor megrendelőlapját. A nyomtatványokon egyébként nem a Romantic Kft., hanem az RTL neve szerepelt megrendelőként, de Győzike szerint ez még csak az ajánlatkérés. Lapinformációk szerint Gáspár Győző egyébként 700 ezer forint gázsit kap epizódonként, a 12 részes show-n tehát 8,4 milliót keres. Ezek alapján a jótékonykodás legfeljebb a felét viszi el a harmadik sorozatért járó összegnek, számolt utána gyorsan a tudósító.

A tévés énekes egyébként a művészetekkel kevésbé nagyvonalú. Kérdésünkre, hogy vásárolt-e a kortárs képzőművészek róla készített festményeiből, bosszúsan elmondta, nem, mivel át akarták verni. A neki tetsző olajkép ára ugyanis 300 ezer forint volt, neki viszont ötszázért akarták adni.

A tévés személyiség a személyes beszélgetés során elárulta még, hogy hamarosan rövid szabadságra megy oda, "ahonnan a cigányok jöttek", azaz Indiába. Utána viszont politikusi karrierbe kezd.

Lakóhelye, Nógrádmegyer polgármesteri székéért indul majd függetlenként a választásokon. Botrányt véleménye szerint azonban nem politikai karrierjével, hanem júniusban induló, új műsorával kelt majd, amiről csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy "még felháborítóbb lesz".