Jackson visszatér gyökereihez

2003.05.20. 13:07
A popsztár a plasztikai műtétek előtt viselt, hatalmas mikrofonfrizurával jelent meg Floridában. Közben film készül a Jackson-család idilli életéről.
Michael Jackson harminc év elteltével ismét afro-amerikaiként tűnt fel egy floridai partin. A plasztikai műtétekkel lassanként árja Bambi-figurává alakuló popénekes meglepő módon olyan mikrofonfrizurával jelent meg a The Forge étteremben, amilyet legutóbb a Jackson Five tagjaként viselt, még tizenévesen.

Jackson öltözködésében is hozta a disco-korszak hangulatát. A flitteres dzsekivel és bőrnadrággal teljessé tett időutazás kivívta a hetvenedik születésnapját ünneplő családi barát, Al Malnik elismerését is.

A 44 éves énekes egyedül viselkedésében tartotta magát a megfáradt popmunkás szerepéhez. A hetvenes évekbeli énjétől idegen módon nem táncolt a villogó parketten, nem mutatta be a moonwalkot, csupán lábával kopogva követte a zene ritmusát.

A sztár új imázsának megalkotása mellett a családi filmfelvételeiből összeállított műsor kiadásával van elfoglalva. A Sky televízión hamarosan látható film Jackson normális családi életét hivatott bemutatni a széles néprétegek számára.