Auguszta
-7 °C
0 °C

Janet Jackson faképnél hagyta kiadóját

2008.09.23. 13:08
Elhagyta az Island Def Jam nevű kiadóját Janet Jackson néhány hónappal azután, hogy legújabb albumának rossz promóciója miatt panaszkodott.

Az Island február óta 415 000 példányt adott el a Discipline című, itt megjelent lemezéből az USA-ban, az eredményt az énekesnő lehangolónak nevezte. Szerinte a Universal Music Group tulajdonában levő kiadó a Feedback című kislemez megjelenésén kívül nem tett erőfeszítést az albuma reklámozásáért.

Kérésére felbontották az együttműködést, jelentette be Jackson szóvivője. "20 évvel híres albuma, a Control után, Janet végre önálló lehet, a rendszer korlátozásai nélkül" - tette hozzá. Ami azt jelenti, hogy a veterán popdíva igénybe veszi a iTunes vagy a mobilszolgáltatók terjesztési lehetőségeit is.

Szeptember 10-e és október 26-a között a Rock Witchu-műsorával körutazik a 42 éves énekes-táncos, aki 7 év után a turnéműfajhoz is merészebben tért vissza a kritikusok szerint. A 17-i Los Angeles-i show-ról például nem azért cikkeztek sok helyen, mert mohikánhajjal lépett fel, és nyolcszor öltözött át, hanem mert orális szexet mímelt egy színpadra hívott rajongón.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!