Botond, Mózes
EUR 386,95 Ft
USD 372,07 Ft
14 °C
29 °C

Kylie feneke ellen tiltakoznak rajongói

2003.02.25. 12:30
Egy csapat Kylie Monigue-rajongó kampányt indított azért, hogy az énekesnő minél előbb hagyjon fel hátsója mutogatásával. A fanklub szerint Kylie feneke beárnyékolja művészetét.
Az ausztrál popdívát, aki nemrég saját tervezésű alsóneműivel aratott sikert Angliában, nyílt levéllel keresték meg rajongói.

"Kylie, ami sok, az sok. Nem bírjuk tovább. Tartsd a feneked a nadrágodban. Az arany bugyi a Spinning Around klipben még ügyes reklámfogás volt, de köszönjük, elég belőle", írják az énekesnő aggódó hívei levelükben, amelyet az Ananova közölt.

"Nem sokára már csak a fenekedről fognak megismerni. Szégyen, hogy egy tehetséges sztár ilyen mélyre süllyedhet. Ha nem vigyázol, az újságok a nagymellű Jordan-féle nőkkel fognak egy lapon említeni", folytatódik a levél.

"Tudjuk, hogy főként a sajtó hibája az, hogy feneked híresebb lett nálad, de te bátorítottad őket. Ígérd meg, hogy amikor ősszel visszatérsz, elfeledteted velünk ezt a testrészedet."

Kylie a legszexisebb

Mint arról hírt adtunk, egy 2002-es, tízezres mintájú felmérés során a megkérdezettek Kylie Minogue-ot találták a legerotikusabb sztárnak. Az énekesnő Halle Berryt és Jennifer Lopezt megelőzve vitte el a pálmát.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla