Lovaglópálcával verte Michael Jacksont az apja

2003.11.17. 10:28
"Bottal igazi a verés!" - fejtegette Michael Jackson apja egy interjúban. Ő maga, bevallása szerint, lovaglópálcával és nadrágszíjjal osztotta a kis Jackót.
"Csak bottal lehet megverni valakit!" - reagált Joe Jackson Michael vádjaira, mely szerint rendszeresen verte volna kiskorában a popsztárt. "Így én sosem vertem a gyerekeimet. Mindig csak pálcával és övvel ütöttem őket."

Jackson elmondása szerint nem nézi jó szemmel, hogy fiát a bulvárlapok gyakran dilisként emlegetik. Sem okosnak, sem őrültnek nem tartja a popsztárt. Bár Michael gyakran nyilatkozta, hogy apjával szemben olyan idegességi rohamok törnek rá, hogy öklendezni kezd, Joe szerint ezt csak a legközelebbi bankig teszi.

Az interjú egy hotelszobában zajlott, ahol Joe Jacksonon és a riporteren: Theroux-on kívül Michael személyi varázslója: Majestik is jelen volt, hogy felügyelje a beszélgetést. Majestik többször közbeszólt, és amikor Michael "állítólagos" plasztikai beavatkozásairól esett szó, félbe akarta szakítani az interjút. Joe Jackson ugyanis megerősítette fia többszörös orrműtétjének a tényét: "Fiam azt csinál az orrával, amit akar" - tette hozzá.

A riporternek arra a kérdésére, hogy milyen barátot vagy barátnőt szánt fiának az apa, Joe és Majestik egyaránt egy-egy felháborodott "Utáljuk a buzikat!" felkiáltással kérte ki magának, hogy Michael esetleg meleg lenne. A beszélgetés ennél a pontnál szakadt félbe.

A brit riporter, Theroux hírességekkel készített belemenős interjúiról híres, illetve arról, hogy Michael Jacksont eddig nem sikerült mikrofonvégre kapnia. Többszöri sikertelen próbálkozás után mondott le a tervéről, és helyette a 45 éves popikon apját faggatta.