Ingyenes Sting-koncert Budapesten

2004.01.16. 17:13
A Westel az angol popsztárral ünnepli újjászületését június 5-én. A legnagyobb hazai mobilszolgáltató névváltoztatását beharangozó reklámkampány része lesz a koncert.
Ingyenes koncerten lép fel június 5-én a Hősök terén Sting, jelentették be az angol popsztár hivatalos honlapján. A rövid hír megemlíti, hogy a weboldalon nemsokára kaphatók lesznek a koncertre szóló, különleges ellátást biztosító VIP-jegyek, amelyekből ötszázat az énekes rajongói klubjának tagjai vásárolhatnak meg.

A sztár magyarországi fellépését a Westel szponzorálja. A telefonszolgáltató Kapcsolat koncertjei eddig is több százezres tömeget vonzottak a Hősök terére. A Westel nyolc éve megrendezett nagyszabású koncertjein eddig már olyan neves sztárok léptek fel, mint a Pet Shop Boys, a Modern Talking, Joe Cocker vagy éppen Elton John.

Névcsere

A Westel koncertjeit eddig június 30-án tartották, de a mobilszolgáltató ezúttal név- és imázsváltása készül, a koncerttel ennek reklámkampányát szeretné erősíteni.

A legnagyobb magyar mobilszolgáltatót a világ nagy mobilpiacain jól ismert T-Mobile névre fogják átkeresztelni. A T-Mobile az anyavállalat Deutsche Telekom (DT) mobilrészlegének neve.

A Westel így a VoiceStream nevű amerikai távközlési cég sorsára jut. Az amerikai mobiltársaság is megalakulása után több évvel dobta el eredeti nevét, és vette fel az anyacég arculatát.