Balaton Sound előrejelzés: Booka Shade, Guetta & Muzzaik

2008.07.12. 11:12
Az Index fesztiválblogja

Egy pihenőnap után ismét visszatérünk a zamárdi katlanba. A tegnapi napról csak a Massive Attack-et irigylem egy kicsit. Úgyhogy nézzük is, mivel vígasztalódhatunk ma, a Soundon.

A nagyszínpados fellépőktől most jótékonyan eltekintünk. Nézzük inkább a partyhelyeket. Az elektronikus zene kedvelőinek a fő műsorszám nyilván a Booka Shade lesz szombaton. Tőlük valami olyasmi live act-re (szinti + perka) számítunk, mint amilyen a már megidézett glastonbury fellépésük is volt. A glastonbury line-up szerint a slágerek (Manderine Girl, Darko, In White Rooms, stb) mellett az új albumról is szórnak jó pár számot. A nyugat-európai dj-k mostani kedvence, a Charlotte épp úgy a repertoáron lehet, mint az Outskirts:

 

Sajnos a Soundon nem James Zabiela lesz a Booka Shade párja. Viszont lesz Dave Guetta. Ő mostanában a Fuck Me I'm Famous szettjeivel turnézik. Ha kicsit szerencsénk van, valami olyasmi mixre számíthatunk, mint amit a Radio FG számára prezentált pár napja. A viszonyítási pont Guetta esetében 2008-ban a "Delirious". Ezt a - valszínűleg - egynyári slágert most hallgassuk meg a - Guetta után fellépő - magyar Muzzaik tolmácsolásában. Mégiscsak így kaphatunk pontosabb képet arról, hogy mi várható ma este a Samsung Mobile Arenában: