Részletbérlet Hegyaljára

2009.04.03. 08:32 Módosítva: 2009-05-24 10:34:43
0 hozzászólás

Mint tudjuk, gazdasági világválság van, ezért a Hegyalja szervezői kitalálták, hogy a többnapos bérletet idén részletre is meg lehessen venni. Nem kell megijedni, nincs semmi banki elbírálás, nincs rettegett THM, meg ilyenek, egyszerűen háromszor kell elmenni valamelyik jegyirodába az éppen aktuális részbérletért.

A részletfizetés ütemezését mindenki maga alakíthatja. Vásárolhatunk például egy RészletBérletet áprilisban, egy következőt májusban és egy harmadikat júniusban, de ha a fesztivál kezdetéig nem sikerül beszerezni az összest, az sem baj, ugyanis a meglévő 1-2 RészletBérlet a belépéskor kipótolható napijegyekkel. Ráadásul nem is muszáj mindegyiket ugyanabban az üzletben, vagy ugyanabban a hálózatban megvásárolni.

A szervezők mellesleg azt is kiszámolták, hogy ha valaki megveszi a négynapos belépőt, akkor egy koncertet maximum 70 Ft-ért néz meg, legalábbis ha a jegy árát elosztjuk a fellépők számával.

Csak úgy ismétlésképpen: a Hegyalja Fesztivát idén is Tokajban rendezik meg július 15-től 19-ig, a fő fellépők pedig a Basement Jaxx, a Machine Head, a Faithless, az Ignite, a Testament, a Death Angel, a Transglobal Underground és még sokan mások.