Lily Allen gyrost eszik Budapesten

2009.08.14. 12:07 Módosítva: 2009.08.14. 14:20
Az Index fesztiválblogja

Aktuális

 
A fesztiválról
The Offspring, Fatboy Slim, Placebo
Tovább »
Napijegy
10000 Ft
Bérlet
30000-45000 Ft
Sátorozás
van, bérlettel ingyenes
Sör
480 Ft
Lángos
500 Ft
 
lily-300x225

Elmaradhat a Placebo-koncert, mert Japánban rosszul lett az énekes a koncerten. Lily Allen gyrost eszik Budapesten, a külföldiek meg a Dunában fürdenek. Mai kérdéseink: mikor lépett fel utoljára nálunk a Toten Hosen, és melyik celebünk kever legjobban italt?

  • A Placebo frontembere Brian Molko rosszul lett egy koncerten Japánban, egyelőre kérdéses, hogy a brit csapat fel tud-e lépni szombaton a Szigeten. (NME)
  • "Két éve léptem fel legutóbb a Szigeten, az is nagyon jól sikerült, de idén azt éreztem, hogy egyáltalán nem szeretnék lemenni a színpadról, sőt hazamenni sem szeretnék a Szigetről! Most teljesen magával ragadott a fesztivál, valóban fergeteges volt a buli" - mesélte a Napi Ásznak Szandi, akit négyszer tapsolt vissza a közönség. Mi meg itt sajnálkozunk, hogy elfelejtettünk elmenni a koncertjére.
  • Egy másik énekesnő, a brit Lily Allen is rendkívül jól érezte magát a Szigeten, bár nem értette, hogy kezdődhet szerdán egy fesztivál, de kétségeit a popénekesnő gyrosba fojottta. Ráadásul teljes sminkben. (neon.hu)
  • Celebhíradónk mai kérdése: ki keverte a legjobban az italokat a Szigeten? eláruljuk segítésgképpen az indulókat: Terecskei Rita a Zanzibárból, Tóth Gabi, Csipa, a Hooligans énekese és Papp Szabi, a Supernem frontembere.  A válasz itt.
  • Különös produkcióra vállalkozott Váczi Gergő, a TV2 műsorvezetője, aki a Szigeten vett rész a barcelonai La Fura dels Baus társulat előadásában. Több társával együtt hatvan méter magasba emelték fel, ahol különféle mozdulatokat kellett együtt csinálniuk.  (tv2.hu)
  • Eddig az volt az érzésem, hogy a Toten Hosen minden évben fellép a Szigeten, sőt közben is, erre egy interjúból kiderül, hogy hét éve nem jártak Magyarországon. (Interjú a Metropolban)
  • Nő a HIV-fertőzöttek száma, ezért a Szigeten szűrést tartanak. (hvg.hu)
  • És ha már egészség, akkor mondjátok el a külföldieknek, hogy ne fürödjenek a mocskos Dunában. (MTV Híradó)
  • 2010-ben egész Európa Pécsre figyel majd a pécsiek reménye szerint, ezért a jövőbeli kulturális főváros a korábbi botrányok után a programszervezésre és a marketingre helyezte a hangsúlyt. A Szigeten, elsősorban a külföldiekre koncentrálva, igyekeznek vonzóvá tenni a jövő évi pécsi rendezvényeket, és mivel az ottalvós jegyek 70 százalékát külföldre adták el, ezért várhatóan néhányuknak feltűnik, mit is kínál Pécs. (Hírszerző)