Elmarad a Klaxons a Balaton Soundon

2010.07.08. 19:40 Módosítva: 2010.07.09. 13:27
Az Index fesztiválblogja

Elmarad a brit Klaxons ma esti koncertje a Balaton Soundon. Az acid rave-punk-funk zenekar pedig már Magyarországon, sőt Zamárdiban van, mégsem tudnak játszani este nyolckor a nagyszínpadon.

Fotó: Huszti István

Úgy tudjuk, hogy a zenekar éppen Egyiptomból érkezett Magyarországra, és az egyik tag olyan kemény gyomorrontást kapott, hogy nem tudna zenélni.

A zenekar tagjai elmondták, hogy a a tegnapi napon videoklippet forgattak Kairoban, és valószínüleg ott kapott el valamit az énekesük. Jamie Reynolds kifejtette, hogy James már tegnap rosszul érezte magát, és mikor ideérve kiszállt a turnébuszból azonnal összeesett. Az infúziós kezelés sem vitte le a nagyon magas lázát, így kórházba kellett szállítani, bár délután még reménykedtek benne, hogy ettől függetlenül a zenekar fel tud lépni, hiszen eddig sosem mondtak még le koncertet betegségre hivatkozva.

A hírt egyébként a zenekar  egészséges tagjai közlik a közönséggel, remélik így a rajongók jobban megértik, és ígérik, hogy minél hamarabb próbálják bepótolni a koncertet, és nagyon sajnálják.

A sajnálatos eset a Pet Shop Boys koncert kezdetét nem befolyásolja, a zenekar este tízkor foglalja el a színpadot.

Azt, hogy a holnapi Pohoda fesztiválon fel tudnak-e lépni, egyelőre még senki sem tudja.