Idén is sokan voltak Pannónia Fesztiválon

MTI/Index
2011.06.14. 15:49
Az Index fesztiválblogja

Aktuális

 
A fesztiválról
Ötödik születésnapjához érkezik idén a Pannónia Fesztivál! Ahogy az elmúlt években, 2011-ben is Pünkösd hétvégén, június 9-től 12-ig a Várpalota melletti Cseri-parkerdő várja a több tízezer bulizót. A rendezvény szervezői hagyományt teremtettek azzal, hogy a közönség igényei szerint állítják össze a programot. Így most is a leendő fesztiválozók segítségét kérik a fellépők összeállításában. Ehhez nem kell mást tenni, mint a hivatalos honlapon 5 zenekarra szavazni. Azokat az együtteseket, melyek legalább 1.000 szavazatot kapnak, megkeresik a fesztivál szervezői. Egy IP-címről csak egy alkalommal lehet voksolni január 31-ig. A jubiláló fesztivál szervezői a születésnap alkalmából nagy meglepetésekkel, és a bulizók megajándékozásával készülnek idén, de erről majd később tájékoztatják a nagyközönséget. Annyi bizonyos, hogy 2011-ben is rendkívül olcsó lesz a belépő, és minden stílus, a punktól kezdve a popon, a rockon és a világzenén át a metalig helyet kap a színpadokon. Részletes program hamarosan itt.
Tovább »
 

Csaknem százezer látogatót vonzott az idei Pannónia Fesztivál: a szervezők közlése szerint a kedd hajnalban véget ért ötnapos rendezvénysorozaton 93 ezren vettek részt, és már a kezdőnapon 15 ezren voltak az amerikai Twisted Sister koncertjén.

Az egyetlen külföldi zenekar mellett a teljes hazai élvonal felvonult, a magyar fellépők közül nagy közönségsikert aratott a Vad Fruttik, a Kowalsky meg a Vega, a Subscribe, valamint az Alvin és a Mókusok koncertje - tájékoztatták a szervezők kedden az MTI-t. Mázló Imre fesztiváligazgató kiemelte: az ötödik Pannónia Fesztivál lezárulta után kedden már elkezdődött a takarítás, a helyszínek - közöttük a négy színpad - elbontását egy héten át egy 300 fős csapat végzi.