Elmarad a titkos Prince-koncert

2011.08.10. 18:51 Módosítva: 2011-08-11 14:11:34
23 hozzászólás

Már Prince szigetes koncertje előtt terjedt a pletyka, hogy nem ez lesz a funky- es diszkóherceg egyetlen fellépése Budapesten. A stáb állítólag két napra kibérelte az A38 hajót, hogy ott meglepetéskoncertet is adjon.

A hírt a szokásos rajongói túlhevülés számlájára írhatnánk a legtöbb sztárfellépő esetében, Prince azonban nem a showbiznisz bevált receptjeit alkalmazza. Az énekes évtizedes szokása, hogy a stadionkoncertek után fellép egy kis klubban is, ha pont ahhoz van kedve.

Az A38-nak öt órára volt szüksége a beálláshoz a koncert előtt, így a keddi koncert kezdeténél már vélhető volt, hogy aznap nem lesz fellépés.

Az A38 stábja egész szerdán is várta, hogy csörög-e a Prince-hez bekötött aranyszínű telefon, de cikkünk írásának idejére már biztossá vált, hogy elmarad a különleges koncert. Pedig a rajongók beszámolói szerint ezeken a fellépéseken élvezhetők igazán a Cream vagy a Sexy Motherfucker finomságai. Az after show-kon szűkebb a közönség, intimebb a hangulat, így a tüzijátékozással szemben a zene kerül előtérbe.

Az after show-k egyébként nem a koncertet támogató multicég vezetésének és csókosainak szervezett smúzpartik. A titkos fellépések nem ingyenesek, és csak akkor rendezik meg azokat, ha a Művésznek éppen olyan minikoncertes hangulata van. Ha biztossá válik a buli, a rajongóknak a lehető leggyorsabban meg kell rohamozniuk a helyet, hogy bejussanak.