Meglepő: strandruha kell a Soundra

2013.07.10. 08:17 Módosítva: 2013.07.12. 08:17
Az Index fesztiválblogja

Aktuális

 
A fesztiválról
Július 11-től - négy napon át - hetedszerre is Zamárdi szabadstrandja ad otthont a Balaton Sound fesztiválnak. Bár a fesztivál még egész újnak számít a Sziget Szervezőiroda repertoárjában, de kétségtelen, hogy méltó követője idősebb - Volt, Sziget, Félsziget - testvéreinek, sőt már élete első évében fergeteges sikert aratott, nem hagyva kétséget egyetlen igazi bulira éhes hazai vagy külföldi látogatónak, hogy nyáron erre a néhány napra Zamárdiban a helye! A nagy nevek közül fellép a fesztiválon Calvin Harris, Armin Van Buuren, a Prodigy, a Wu-Tang Clan, vagy például a Justice. Jön a világ egyik legkeresettebb DJ-producere, Avicii, itt lesz Afrojack, az ikonikus holland DJ, Fedde Le Grand és sokan mások. Európa legjobb közepes méretű fesztiválja iránt még az eddiginél is nagyobb az érdeklődés - állítják a szervezők. A Zamárdi szabadstrandján megrendezett esemény először nyitja meg kapuit a vízi közlekedés előtt, ennek köszönhetően mindenki átélheti az amerikai yachtokon rendezett partik hangulatát vadonatúj kiadásban, a Balatonon. A vízparton csaknem kézilabda-pálya nagyságú stég-komplexum várja napközben azokat, akik partihangulatban szeretnének napfürdőzni. A vitorlással érkezőket nonstop vízi személyszállítással és vízparti bejárattal támogatja a rendezvény, így a saját hajóval érkezők a nap bármely szakában bejuthatnak a rendezvény területére. Jegyárak: Balaton Sound Napijegy: 15 000 Ft VIP napijegy: 30 000 Ft Balaton Sound Bérlet - elfogyott!
Tovább »
 

Az idei Balaton Sound július 11-én nyitja meg kapuit, de akik a fesztiválkempingbe váltották meg a jegyüket, már szerdán beköltözhetnek, sőt el is kezdhetik a bulit. Az OTP Bank színpadon a német Moguai mellett fellép Roberto, Lotfi Begi, Edo Denova és a FlameMakers, megalapozva ezzel a hétfő hajnalig tartó bulit.

Az Időkép szerint legfeljebb csütörtökön kell záporra számítani, egyébként remek strandidő lesz napközben akár 31 fokot is mérhetnek, estére pedig pont annyira lesz hideg, hogy egy kicsit lehűtse a a napon égett testrészeket, bár egy pulóvert érdemes bekészíteni, mert a 14 fok az nem túl meleg. A napon égett testrészekre visszatérve végig magas UV-B sugárzással kell számolni, úgyhogy mindenki óvatosan pihenje ki a másnaposságát a parton, és használjon rendszeresen naptejet.

Aki pedig a július 11-14 között megrenedzésre kerülő Exit fesztiválra látogat Újvidékre, hogy megnézze többek között Snoop Dogg (vagy Lion, ki hogy szereti), Fatboy Slim, a Prodigy, az Atoms For Peace, A Bloc Party, Nick Cave & The Bad Seeds vagy David Guetta fellépését, az is kiváló időre számíthat. Az AccuWeather szerint ugyanis csütörtökön elvétve előfordulhat zápor, de a 30 fokban ez jól is fog esni. A hétvégére viszont napsütés várható 28 fokos hőmérséklettel, de estére csakúgy mint a Balatonnál, itt is le fog hűlni az idő, a 12 fokhoz már vastagabb pulóvert ajánlunk.