Fotózzon bikinit és élményt a Szigeten

2013.08.09. 10:59
Az Index fesztiválblogja

Bikinis holland lányok lógatják a lábuk a Dunába, valaki a mélybe veti magát gumikötélen egy toronyból, időnként tűzokádó artisták vegyülnek a gyroszért sorba álló tömeggel, svédek smárolnak olaszokkal, és pszichedelikus rajzokat vetítenek az óriáskerékre: tényleg minden olyan a Szigeten, mintha a valaki beelesdézett volna a Baywatch legjobb epizódjait nézve.

Na ezt kéne valahogy egyetlen, 1:1 arányú, túlsminkelt képben megfogalmazni, az Instagramra feltölteni, és megjelölni az #indexsziget taggel.

Hogy miért? A dicsőség kedvéért, a képek közül ugyanis rendszeresen szemlézünk majd az Index Facebook-oldalán és az Indexen, meg persze mindez azért is jó, mert a legjobb kép beküldője jövőre is ott lehet a Szigeten, hiszen két jegyet nyerhet a 2014-es rendezvényre! (Figyelem, nem vállalunk felelősséget azért, ha előre nem látható okok, például a világvége miatt a jövö évi Sziget fesztivál elmarad!)

Vagyis, ha a proban, két színpad, esetleg két kocsm aközt botorkálva érdekeset lát (nem csak a csöcs érdekes, ezt hangsúlyoznánk!) kattintson, mainpuláljon és töltsen fel. Ja, igen, a tageléssel minden feltöltő elfogadja, hogy a képeit felhasználhatjuk és megoszthatjuk az érdeklődő másokkal is az Indexen, a Facebookon, vagy akár az Instagramon. (Esetleg a Google+-on. Meg a Pinteresten.)