Rohanjon az Index túlélőkészletéért!

2013.08.09. 16:42 Módosítva: 2013.08.09. 19:24
Az Index fesztiválblogja

A Szigeten van sör, bor, pálinka, meg persze gyros. Viszont nem árulnak minden sarkon füldugót, ami pedig hasznos és nem csak akkor, ha most jöttünk egy kereszténydemokrata nyugdíjas klubból, és a Toi-toiok állapotát ismerve néha szükség van higénia kendőre is. És persze cigarettára, nemzetire, amiért a Szigeten mindössze egyetlen helyen lehet sorbanállni.

Az Index ezért a hétvégére meghirdeti a Nagy Szigetes Kincskeresést, ha valaki kint lődörög éppen a port rugdosva, hát ideje nekiiramodnia, hogy elsőként találjon rá ajándékcsomagunkra, amiben a karont nemzeti dohány mellett számos nélkülözhetetlen kedvességet rejtettünk. Például másnaposság elleni tabletta és másnaposság elleni energiaital. Meg másnaposság elleni füldugó ugyebár.

Hogy mi a feladat? Szaladni, ahogy csak a pálinka utóhatása engedi. Mutatunk három apró képet a képrejtvények szerelmeseinek: igen, az utolsón ott az ajándékcsomag abban a cuki kis hipsztermágnes szatyorban. Vagyis hippik, hipszterek, vigyázz, kész, rajt, tűz! (Ez utóbbi finom utalás a cigarettára, csak a mihez tartás végett.)

Akinek még több instrukció kell, és látni akarja a kincsvadászat részleteit, az kattintson a nagy jobbra mutató háromszögre, aka play gomb, az alábbi videón!

Elindult az Index kincsvadászata!

És akkor a három fotó a rejtekhelyről: az első vizuális típusoknak, a második geekeknek és taxisofőröknek, a harmadik pedig azoknak, akik inkább a szemüknek hisznek holmi absztrakció helyett.

Figyelem, a koordináták folyamatosan változnak, a frissítéseket is érdemes elolvasni!

photo 1.PNG
photo 2.PNG

Ápdét! Figyelem, az első hipsztertúlélő-készletet már el is vitték! A megadott koordinátokon, a két vigyorgóa nyertesen kívül zonban ott van még egy dizájnszatyor, vagyis senki ne lassítson, tartsa a tempót!

Update2: Megvannak az újabb nyertesek! Ők is nagyon boldogok, és nagyon hipszterek.

Update3: Új helyet találtunk a csomagnak, és ezúttal nem vagyunk nagyon bőbeszédűek, nincsenek koordináták, csak egy kép. De szerintem így is mindenki megtalálja, nem csak David Hasselhoff.

photo 2.PNG-1

Update4: Egy kis segítség még azoknak, akik ott téblábolnak a vízparton és a bokor alatt keresik a cuccot.

Update5: Elvitték a harmadik csomagot is! Kicsit vizesek lettek, de megérte.